myslím si, že treba chodiť včas na vlaky a autobusy. no a skúsenosť mám napr. takú, že som si raz nestihol kúpiť lístok, tak som platil potom 3-násobok ceny.
skusenostinemam,ale medicina patri k najtazsim skolam,a je problem sa tam dostat ale da sa to.ale teš sa,ze party,vychadzky nebudes poznat,iba ucenie.podla mna sa to neoplati.sice lekari zarabaju dobre,ale 11rokov je moc. mozno farmacia,ale to je hard
chodim na medinu do brna teraz prvy rok ..je to fajn ak ta baví bologia a chemia a ide ti sa ucit cudzie jazyky na medine potrebujes dost latincinu a ta je fest tazka cize tak . @spomienky7 ta skola je sice tazka ale nic co by sa nedalo zvladnut.
cez semester je to v poho ale cez skuskove sa ani nepohnes od knih, zmier sa s tym ze ked ostatny pojdu vecer von, ty budes vecer travit s anatomiou a neskor aj s histologiou. ja som zatial iba v 2 rocniku na LF v brne ale je to poriadny zabijak
@spomienky7 farmacia je viac o latinstine atd.. viac taka teoreticka ....myslim ze ide aj o to co koho ako bavi atd. No ja mam system ktory udrziavam a vela sa ucit nemusim ,...samozrejme neratam skuskove
ano je to tazke a velmi demotivujuce, cim je clvek blizsie k ukonceniu studia, tym viac vidi co ha caka v praxi a je to na depresiu. rozhodne neodporucam. iba ak nechces mat rodinu ani kamaratov ani velmi nijake konciky, pripadne si superman a vsetko stihnes bez toho aby si potrebovala spat. na party sa chodit da, su taki co chodia kazdy tyzden, neviem ako to stihaju.
odpovedz si na otazku ako velmi to chces, ako efektivne sa vies ucit, ci si v uceni vytrvala, ci by Ta nebavilo aj nieco ine, ci Ti nebude zle ked 5 hodin stojis v nemocnici pocas vyucby, ci zvladas zatazove situacie-praca v strese, unave...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
odpovedz si na otazku ako velmi to chces, ako efektivne sa vies ucit, ci si v uceni vytrvala, ci by Ta nebavilo aj nieco ine, ci Ti nebude zle ked 5 hodin stojis v nemocnici pocas vyucby, ci zvladas zatazove situacie-praca v strese, unave...