» www.mojevideo.sk/video/1c27/lete... Dostalo sa ku mne toto video a ten chlap v nom je TOTALNY idiot, sice sa to decko smialo, ale aj tak... toto je uz debilita... niektorym ludom by mali davat prezervativy zadarmo... aby neplodi
@Ivanka ved tomu decku mohol vyklbit ruky! To je na tom... preto sa nad tym tak rozplyvam! Teba to nenasralo, ale mna naozaj ano.A aj keby to bolo fake, take nieco by normalneho cloveka, ktory ma uctu k zivej ludskej bytosti nenapadlo.
@15 takze ked budem po ulici rozhadzovat odistene granaty, ktore vsak nevybuchnu pre vyrobnu chybu, o ktorej som nevedela, policajti nemaju pravo ma zatknut, lebo sa nic nestalo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
To je totálny alibizmus, myslím si, že dosť nesprávny spôsob uvažovania ...
Inak mne to monštrózne nepripadalo, ale ani nijak prospešné a neviem, či je pre dieťa v takom štádiu vývoja dobré s ním takto zachádzať ...
Naozaj som nevidel úplne presne ako ho točí a ak ho točil dobre tak vykĺbenie nehrozí ...
Inak ten song vyzeral ako ruská vezria kung-fu fighting ....
He, krásny príklad