Zaujímalo by ma,koľko ľudí z birdzu počúva Nightwish Ktorú skladbu máte najradšej? A páči sa Vám nová zostava s Anette? Mne osobne áno (ajked Tarja bola Tarja) a pieseň nemám obľúbenú,zbožňujem celý Nightwish
Časy keď si Nightwish našiel cestu do môjho prehrávača sú už dávno minulé. Dosť som zmenil od vtedy hudobný vkus. Raz za uhorský rok si ich čisto z nostalgických dôvodov pustím, presne ako @4.
Keď už k tomu dôjde tak výhradne skladby s Tarjou, Anette ma svojím hlasom a vystupovaním irituje.
Odkedy tam Tarja nie je, celý Nightwish nie je tým čím býval Tá nová pani je komerčná sračka a hlas nevýnimočný... na hociktorej lepšej stužkovej nájdeš dievčatko čo sa snaží spievať ako ona
Nightwish MILUJEM! Jedna z mojich najobľúbenejších skupín. Naj pesnička je asi I Want My Teras Back, ale to sa dosť často mení aj podľa nálady A je mi jedno, či je tam Tarja alebo Anette.. Marco Hietala je pán!
dakedy som pocuval teraz uz ani nie, a podla mna akoze tarja technicky dobra ale co som cital preto ju vykopli z kapely lebo sa nchovala velmi kapelovo
neviem čo vám vadí na Tarji ako osobe, tiež som si o nej volakedy myslela všeličo na základe toho prečo ju vyhodili z kapely a blá blá blá... ale po osobnej skúsenosti môžem povedať že je úžasná
Zbožňujem Nightwish. Tarju mám radšej ale Anette dala album Imaginarium úžasne. Jediné čo nemám rada keď spieva niektoré piesne ktoré dokáže zaspievať len Tarja. Je to úžasná skupina ktorá má naozaj veľké miesto v mojom srdci. (a mimo iného milujem Tuomasa )a pre mňa naj pieseň je Wish I had an Angel no ťažko si vyberať keď ich zbožňujem skoro všetky.
Včera som počul asi po 3 rokoch skladbu Stargazers a fakt mi dobre padla, samozrejme s Tarjou. Čo som čital a počul nazory/recenzie na novy NW , skôr si myslím že upadajú....ale netrápi ma to, lebo ich už nepočúvam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Tarja je Tarja proste.. ale aj tak, sú tak isto dobrí.
(zoznam by bol dlhý)
Keď už k tomu dôjde tak výhradne skladby s Tarjou, Anette ma svojím hlasom a vystupovaním irituje.
A chcem tu vyjadriť svoje nesympatie k Tarji!
Ale ako @5 , nie že by bola zlá speváčka, ale proste ako osoba eee.
A mám rada Amaranth asiže najviac. Teraz.
Na Tarju som bola na koncert, bohuzial uz vtedy neboli spolu, ale aj tak bola skvela :/
A Nightwish s novou spevackou nepocuvam vobec, takze tak..
ale last of wilds počúvam denne
a z novsich Rest Calm, I want my tears back a Seven days to the wolves