Čo si o tom myslíte? Páči sa vám gothic? Myslím hudbu..alebo aj spôsob obliekania. Mne v poslednom čase táto hudba dosť učarovala, no myslím že nikdy by som tak oblečená nevyšla na ulicu. Ale na druhej strane nemám nič proti takému štýlu a páči sa mi keď
Pokrytecke ked dakto pocuva tento styl a neoblieka sa tak?.. A co je na tom preboha pokrytecke, akoze ked sa niekomu daco paci tak to uz znamena ze teraz musi tak chodit?..
No cez stranky asi toho moc nestiahnes, ale odporucam si zohnat nejaky torrentovy program(najjednoduchie Bit Tornado), a ist sa pozriet na torrentz.com alebo sa zaregistrovat na demonoid.com ked sa da, a ak chces nieco o takych kapelach tak chod na vampirefreaks, alebo na gothtronic.com
Mne to napriklad celkovo aj to goticke chapanie vsetkeho a potom take tie veci ako okultizmus a pod. veci mi absolutne nic nehovoria a ani ma to nijak nezaujima, pre mna to je cisto len hudba a ked uz obliekanie tak skor inklinujem k Depeche Mode
Nightwish NIEJE GOTHIC METAL!!! môžu mať akurát nejaké gothické prvky ale je to symphonický power metal jasné? ehm a ešte chodiť v čiernom nemusí znamenať že je niekto goth, a viac menej je pokrytecké keď o sebe niekto silou mocou prehlasuje že je goth tak to platí aj v iných štýloch
Schizofrenik, ta posledna veta bola poznamka na mna? Lebo neviem ako ty, ale ja nemam pocit, zeby som niekde o sebe prehlasovala ze som goth. Napisala som len ze sa mi ta hudba paci.
mno este mozes skusit na www.thepiratebay.org ja z tade stahujem albumy a ich najnovsi Dark Passion Play mam uz asi mesiac aj ked oficialne ma vyjst az zajtra
k povodnej otazke....myslim ze to neni pokrytecke, napr. ja pocuvam metal (hlavne power a black) a vobec nechodim obleceny ako metlak...mam aj kopu kamosou ktory su na tom podobne ako ja...ale zase cierne oblecenie je super ale goticke sa velmi nepaci, preto ho nenosim
neviete nahodou niekto, kde by som mohol najst noty na keyboard od tejto kapelky? bo jak som sa snazil, tak som dokopy nic nenasiel a to co som nasiel su fejky.
no dnes už je to jedno ako je kto oblečený väčšina ludí dnes už chodí v čiernom a vobec nemusia počuvať rock metalpunk či niečo ine . strašne sa mi páči gothic aj sa mi vždy páčil a je pravda že tento style je fakt trošičku dosť drahý ... takže asi tak
hmm pozna tu niekto Entwine? je toto gothic metal?? joj podla mna netreba nic skatulkovat no a tu si stiahnes toho dooost vela : www.extreme-metal.sk akurat ze sa tusim musis zaregistrovat ale to je otazka 2 minut
Ked tak citam aku trapnu diskusiu som zalozila pred dvoma tyzdnami, tak sa hanbim Vtedy som nechapala o com je gothic. Tak sa teraz verejne ospravedlnujem vsetkym gothicom, lebo toto je fakt velmi blba diskusia....No na druhej strane, uz chapem ze gothic vobec nieje o hudbe alebo o sposobe obliekania. Je to nieco ovela ovela hlbsie.
Neviete nahodou niekto, kde by som mohol najst noty na keyboard od tejto kapelky? bo jak som sa snazil, tak som dokopy nic nenasiel a to co som nasiel su fejky.
väčšina gothicov fičí na black metale alebo nejakom gothicu či old school alebo novodobom a drvivá menšina počúva mansona,
Cyber Goth>>> tí zas frčia na industriale EMB a všetko elektro z podsvetia
ako ono sa to odjakživa spájala z hudbou všimni si ako sa obliekali prví členovia goth skupín niektoré som tu už aj spomínal ešte stále v tom nemáš jasno
Schizofrenik ok. Ja viem ze je to o oboch...Mala som tu preposlednu vetu napisat inak. Skor... "No na druhej strane, uz chapem ze gothic vobec nieje LEN o hudbe alebo o sposobe obliekania."
Ale mne osobne na hudbe nejako velmi nezalezi. Sice pocuvcam gothic, ale mne ide jednozcne v prvom rade o tu myslienku. Neviem ako to beries ty, lebo myslim si,ze kazdy to berie z trochu ineho uhla, no podstata je stale ta ista. Ide tu o sposob pohladu na smrt a temnotu. Alebo sa opat mylim?
Mattto no a? Co je na tom zle? Ked ma nieco zaujima, tak o tom chcem vediet co najviac, nie?? A ak som uz nieco zacala, tak to nenecham len tak nedoriesene... Nieco sa ti na tom nepaci?
Nightwish by mohol fungovat podla mna aj bez anette olzon a tariji...teda v pesnicke MAster Passion Greed my spevacka vobec nechyba a kym texty pise ten gitarista...kua teraz mi nepride jeho meno tak nightwish bude nightwishom ale anette olzon ma dobry hlas a novy album Dark Passion Play je fakt peckovy album hrozne sa mi ta paci pesnicka The Islander aj ked si myslim ze tuto pesnicku by som nikdy nepriradil nightwishu ale skor niakemu freedom Callu alebo takemu dacu a este aj theatre of tragedy je bezva vec...take dobre na pocuvanie v strese
no tak na vysvetlenie Mako: texty pise keyboardista- Tuomas Holopainen.
A Nightwish nebude Nightwishom, lebo stary dobry NW bol dobry nielen vdaka skvelym Tuomasovym pesnickam, ale v rovnakej miere aj vdaka Tarjinmu opernému hlasu a kedze Tarja odisla, tak teraz je to taky 3/4 Nightwish- ale stale dobry.
Co sa pesnicky The Islander tyka, tak tu napisal basgitarista Marco Hietala, preto sa ti nezda taka Nightwishovska
Nova spevacka je fajn len je trocha usmevne ze sa snazi spievat tarjine veci live vid Wishmaster...bolo to vyvvrieskane a znelo to divne ale dala to plnym hlasom klobuk dole uz len za tu odvahu....ale zas wish i had an angel spievala fajne
Ale deti,vy pokladáte nightwish za gothicu?ved su to uspavanky sibirskych starých materí.počuli ste už dimmu borgir či cradle of filth?
no sorry ale na 30 ročného máš trochu detinské vystupovanie ani ja nemam moc v laske nightwish ale niekto kto počuva niečo take asi ťažko prejde na dimmu borgira
Uz viem. Prvotina, ktora sa uz dala povazovat za gothic metal, bol nejaky song od Paradise Lost. A gothic metal ako samostatny zaner potom vykopali Moonspell a Theatre of Tragedy.
Nemyslím si že neprejavit sa oblečením je pokrytectvo, ja fičím na Nightwish pár rôčkov a občasne sa na mne objaví dáke ich tričko, ale to neznamená že keď sa mi páči hudba natiahnem si dáky gothic style... skús si stiahnut program Bitlord ten nájde a postahuje toho vela, po pesničkach najdes daco na www.mp3s.nadruhou.net a čo sa týka metalu a gothic štýlu je toho asi najviac na www.mp3real.ru
nechcelo sa mi čitat všetko od vrchu tak možno to už dakdo napísal
ja pocuvam gothic a neobliekam sa uplne chothicky napriklad. nosim ciernu naramky a vselijake prstienky no asi by som ani ja nemala odvahu dat si napr gothicke saty a tak ist von
Ja pocuvam aj Nightwish a je to skvela skupina najme tie stare veci...skus este Evanescence Epicu a Whitin Temtation ... tiez nieco podobne a rovnako skvele...ja sa tak aj obliekam a proste tak mne sa paci hudba pre mna znamena strasne vela takze tak..len tak dalej
gothic ako spôsob obliekania je podla mňa úplne super ...a gothic hudba?..nightwish moc nemusim...gothickosť mi stačí do tej nízkej miery, ako je v Evanescence, to sú hviezdy!!
gothic je jeden z najfascinujucejsich stylov vobec...co sa tyka Nightwishu,milujem ich...ale Anette je krava...Tarja Turunen 4ever..jej novy album je bohovyyyy
ghoticka hudba je fajn spolu so symfonickym metalom co je dost podobne .. aaa lepse neco pocuvat a neobliekat sa tak ako neco nepocuvat a obliekat sa tak (pozeri )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
No cez stranky asi toho moc nestiahnes, ale odporucam si zohnat nejaky torrentovy program(najjednoduchie Bit Tornado), a ist sa pozriet na torrentz.com alebo sa zaregistrovat na demonoid.com ked sa da, a ak chces nieco o takych kapelach tak chod na vampirefreaks, alebo na gothtronic.com
A to ze nightwish je gothic metal som nasla na
» finsternis.blog.cz/rubriky/metal-m...
Prepac, ak som ta urazila tym, ze mam pravdepodobne zle informacie, ale paci sa mi to, tak som sa chcela dozvediet co najviac
» judytha.blog.cz/...
» sanctuary.cz/rs2/?archiv&...
» en.wikipedia.org/wiki/Nightwish...
napr je tam aj Cradle Of Filth a tiež to nieje gothická skupina
ale v tom zozname má celkom fajn skupiny tak použi youtube a čum na klipy
Theatres des Vampires celkom dobrá skupinka odporúčam
potom: EPICA, Lacrimosa, Leaves Eyes, Xandria, Tristania, a ďalej ma už nič nenapadá
ale ani industrial nieje na zahodenie odporúčam a tak isto aj Dark Wawe aby si nebola furt pri tom istom
potom nezabudni na skupiny ako Bauhaus, Systers Of Mersy a The Cure ktré sú základmi old school gothu a je ich viac ale to stačí
Uz to maaaaaaaam
keby som bol vtedy online, tak by som to poslal, len sa nedalo...
vopred fakt moc diky za odpoved
vopred fakt moc diky za odpoved
väčšina gothicov fičí na black metale alebo nejakom gothicu či old school alebo novodobom a drvivá menšina počúva mansona,
Cyber Goth>>> tí zas frčia na industriale EMB a všetko elektro z podsvetia
ako ono sa to odjakživa spájala z hudbou všimni si ako sa obliekali prví členovia goth skupín niektoré som tu už aj spomínal ešte stále v tom nemáš jasno
Ale mne osobne na hudbe nejako velmi nezalezi. Sice pocuvcam gothic, ale mne ide jednozcne v prvom rade o tu myslienku. Neviem ako to beries ty, lebo myslim si,ze kazdy to berie z trochu ineho uhla, no podstata je stale ta ista. Ide tu o sposob pohladu na smrt a temnotu. Alebo sa opat mylim?
(gothic metal-má kresťanské texty a zaoberá sa laskou, starovekom či stredovekom to je jedno)
je iba niečo novodobé a nieje to typický znak gothikov
už fakt neviem o čom melieš
A Nightwish nebude Nightwishom, lebo stary dobry NW bol dobry nielen vdaka skvelym Tuomasovym pesnickam, ale v rovnakej miere aj vdaka Tarjinmu opernému hlasu a kedze Tarja odisla, tak teraz je to taky 3/4 Nightwish- ale stale dobry.
Co sa pesnicky The Islander tyka, tak tu napisal basgitarista Marco Hietala, preto sa ti nezda taka Nightwishovska
Ale deti,vy pokladáte nightwish za gothicu?ved su to uspavanky sibirskych starých materí.počuli ste už dimmu borgir či cradle of filth?
no sorry ale na 30 ročného máš trochu detinské vystupovanie ani ja nemam moc v laske nightwish ale niekto kto počuva niečo take asi ťažko prejde na dimmu borgira
Taky poriadny gothic je prvy album Graveworm. To nikto neprekona. A este Moonspell. Prve albumy Moonspellu boli skvele.
Btw kto bol zakladatelom gothicu? Mne sa zda, ze Moonspell, ale to asi nebol prvy gothic.
nechcelo sa mi čitat všetko od vrchu tak možno to už dakdo napísal
Mna sa pytaju ci som satanista, gothik, metalista (Niekedy aj ci som clovek a ci vobec som
Milujem gothic metal ale neobliekam sa tak casto. Nebudem predsa chodit v ciernom, ked je vonka 35 stupnov!!
A k tomu co napisal Schizofrenik: Ak sa chces hadat s Tuomasom ze NW nie su Gothic tak do toho !!!
fajn hudba len to nemozem pustat v robote nahlas bo by bolo beda prebeda.
new fansite Tarja Turunen