Viem, že diskusii o Nightwish tu bolo požehnane, ale nikde som nevidel temu, ktorá by sa zaoberala ich novou zostavou. Takže aký je váš názor na novú speváčku - Anette Olzon?
Pripájam aj jednu pesničku z nového albumu "7 Days to the wolves"
No, pocul som len amaranth a to su imho ciste osemdesiate roky, ale podla toho co som pocul, je to lepsie, ako Tarjina solovka. Teda nie ze by som sa nejak zvlast vyznal
Noo takže toto je téma čisto ušitá ako pre mňa. Snáď to nebude až príliš dlhé
Takže ja osobne som sa stal fanúšikom tejto fínskej kapely až po zhliadnutí spomínaného videoklipu k pesničke Amaranth. To znamená, že Anette Olzon je moja naj favoritka, čo sa týka tejto kapely Kebyže tam ostala Tarja (čo sa našťastie nestalo), tak by som túto kapelu ignoroval takisto ako som ju ignoroval aj doteraz. Viem, že teraz väčšina skalných fanúšikov či už Nightwishu alebo Tarji, by ma najradšej v zuboch rozniesli ale fakt je ten, že Tarju Turunen neznášam. Jej spev mi vôbec neimponuje a ani nelahodí mojim ušiam.
Chyba mi Tarja. Kombinacia metalu s operou bola jedinečná. Bolo to pekné, príjemné...no tiež Anet ma niečo do seba..ale už to nie je ten starý Nightwish podľa mňa... je...ako to napísať...komerčnejší???
No podla mna tam Tarja strasne chyba...presne teraz je to viac popovejsie a Nightwisch niesu ani teraz zly ale uz to nieje to ako bolo niekedy...tu novu spevacku nejako nemozem stravit...
Anette ma na albume super hlas ale ked som pocula jej spev na koncertoch tak to bolo strasne. a este ked sa pokusala zaspievat tarjine piesne - pokusala sa o nedosiahnutelne. ale celkovo do skupiny zapadla
Nightwish s Tarjou je proste legenda...to nekomentujem...ale zase Anettine pesnicky sa daju ovela lepsie prespievavat, lebo nespieva az tak vysoko jak Tarja...to je moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Takže ja osobne som sa stal fanúšikom tejto fínskej kapely až po zhliadnutí spomínaného videoklipu k pesničke Amaranth. To znamená, že Anette Olzon je moja naj favoritka, čo sa týka tejto kapely Kebyže tam ostala Tarja (čo sa našťastie nestalo), tak by som túto kapelu ignoroval takisto ako som ju ignoroval aj doteraz. Viem, že teraz väčšina skalných fanúšikov či už Nightwishu alebo Tarji, by ma najradšej v zuboch rozniesli ale fakt je ten, že Tarju Turunen neznášam. Jej spev mi vôbec neimponuje a ani nelahodí mojim ušiam.
V skratke: NIGHTWISH + ANETTE OLZON = NO. 1
NO táto nova teta sa mi páči viac, ale a jtak ma nijako zvlást nedostala...ale maju chutneho klavesaka, to sa musi uznat
Kto nedokáže počúvať hudbu ušami, nech neoponuje... KEBY TU TARJA NEBOLA, NEBOL BY TU ANI TEN VÁŠ NIGHTWISH...
Je pravda, že dnešná mládež preferuje punk a všelijaké štýly, ktorým sa Anette vážne len podobá.. ale nemali by ľudia zabúdať na umenie opery a spevu.
Každý má nejaký svoj rytmus, aj štýl... preto nie som za tieto ankety, čo sa týka hudby, lebo každý má svoj vlastný názor a nikam to nevedie...
Takže predsa len Tarja!!! .. a stretneme sa v Žiari ľudia!