Nekonecna debata (-: a kazdy ma svoj nazor. Ja osobne sa to snazim neporovnavat. Obe maju svoje kvality a napriek tomu, ze Tarjin hlas dodaval kapele punc jedinecnosti, Anette znie v mnohych skladbach poslednych dvoch albumov (DPP, Imaginaerum) vynikajuco.
pre mňa jednoznačne Tarja. no chyba je možno aj v samotnom Nightwishi, že ma tie albumy s Ančou nebavia, ani posledný s Tarjou sa mi až tak nepáčil ako napríklad Oceanborn alebo Wishmaster, takže možno zato nakoniec môže Tuomas!
Jednoznačne Tarja... od Anette sa mi páčia len dve - tri skladby kde spieva, ale tam kde je Tarja zbožňujem všetky....veru, bez Tarjy to už nie je Nightwish čo to býval... je to veľká škoda.
Tajra dávala Nightwish niečo,čo im Anette nikdy nedá.. Prirovnám Nightwish k puzzle - Tarja je súčasťou puzzle a keď odišla ostalo prázdne miesto ktoré sa chabo zaplnilo úplne nepasujúcim kúskom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(A inak strašne neznášam túto otázku)
» i0.kym-cdn.com/photos/images/o...