Tí čo poznajú túto fínsku skupinu poznajú aj spomínané dámy. Ja som sa práve započúvala do ich najnovšieho albumu a vlastne 1x počula v akcii Floor......no, nie je to zlé, sedí mi viac ako Anette....ale nie je to Tarja. Ktorú éru Nightwish máte vy najradšej?
Podlahu nemám napočúvanú, tak neviem
Anette je strašne sympatická, Tarjika mi nesedí osobnostne a časom som si uvedomila, že ma občas nesmierne irituje niečo v jej hlase (a niektorí jej skalopevní fanúšikovia)
Nemôžem hlasovať objektívne, ale v A vs. T víťazí A., už len preto, že Tarjika nikdy nehosťovala pre Swallow the Sun, kt. mám strašne rada.
Nightwish s Tarjou bol jednoznačne najlepší...
Od Anette sa mi páčili niektoré pesničky...
A Floor - čo ja viem.. spievať vie, ale ako osoba mi je totálne nesympatická
Neviem...pesničky z éry keď uz vedeli čo chcú hrať boli stavané pre Tarju...(napr. Annette nevie tak dobre zaspievat wishmastera ako Tarja ale napr. Dark passion play je lepšia y annete lebo si myslim ze tu pieseň stavali pre annete)
Floor vie spievat napr. V novom songu Élan je dobrá
Tarja jednoznačne... Anette neviem svojím hlasom mi vôbec nezapadla do konceptu kapely, skôr ak by bola v nejakej garážovej hard-rockovej bande tak tam by sa mi aj páčila... a Floor je celkom fajn, ale zase mi v jej hlase niečo chýba, možno tá operná epickosť, ktorú mala Tarja
1 a aj 3, nemyslel som že Tarju niekto tak dobre nahradí, ale keď som videl posledné live DVD kde bola Floor tak bolo super.
Ale albumy už také dobré ako pôvodné asi nebudú...
Tarja je strašne overhyped. Ale naživo je nehorázne nudná a na štúdiovkách otrávná.
Anette sa mi páčila na Imaginaerum, lebo to bol album zložený pre jej hlas. Ona má dobrý hlas, ale nie na Tarjine pesničky.
Ale Floor je zjav! Zaspieva všetko! A lepšie než originál! A jej prítomnosť na pódiu je strašne silná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Anette je strašne sympatická, Tarjika mi nesedí osobnostne a časom som si uvedomila, že ma občas nesmierne irituje niečo v jej hlase (a niektorí jej skalopevní fanúšikovia)
Nemôžem hlasovať objektívne, ale v A vs. T víťazí A., už len preto, že Tarjika nikdy nehosťovala pre Swallow the Sun, kt. mám strašne rada.
A na, StS!
Od Anette sa mi páčili niektoré pesničky...
A Floor - čo ja viem.. spievať vie, ale ako osoba mi je totálne nesympatická
Floor vie spievat napr. V novom songu Élan je dobrá
Ale albumy už také dobré ako pôvodné asi nebudú...
Tarja je strašne overhyped. Ale naživo je nehorázne nudná a na štúdiovkách otrávná.
Anette sa mi páčila na Imaginaerum, lebo to bol album zložený pre jej hlas. Ona má dobrý hlas, ale nie na Tarjine pesničky.
Ale Floor je zjav! Zaspieva všetko! A lepšie než originál! A jej prítomnosť na pódiu je strašne silná.