To poviem tomu chalanovi, čo podjebal moju kamarátku. Súhlas s @8 . To, že niečo v tej chvíli chcem, neznamená, že to bolo dobré alebo správne rozhodnutie.
Aj ked sa ma ludia pytaju co by som spravila inak keby som mohla vratit cas tak poviem, ze nic. Vsetko sa deje z nejakeho dovodu, aspon to je moj nazor.
Sú veci, ktoré stoja za ľútosť, priam si to vyžadujú. Ľudia robia chyby a je prejav ich ľudskosti, ak si ich uvedomia a oľutujú - aj keď ľútosť už nič nevyrieši a neodčiní. Sú smiešne veci, ktoré ľutovať netreba a ktoré ľutujeme, jasné, ale.. sú tu aj veci, ktoré je správne (o)ľutovať a priznať si, že neboli najsprávnejšie, že boli zlé a NIČ dobrého nám/nikomu inému nepriniesli a nikam nás/nikoho iného neposunuli. Takže tak to vidím.
no,niekedy som pár vecí aj ľutovala,ale potom som si presne toto uvedomila,že vtedy som to chcela a teraz už neľutujem absolutne nič a chovám sa tak,aby som nič ani ľutovať nemusela...
ten nadpis dosť často používam, ak niekto za mnou príde s tým, že ľutuje, čo urobil. pokiaľ to nie je vyslovene nesprávna vec, kt mu môže vyniesť LEN negatívne následky do budúcna, tak mu to hore uvedené vždy poviem. ale je to veľmi diskutabilné, lebo je rozdiel, ak niekto zo spontánnej vášne niekoho pobozká alebo zabije
Tento vyrok je vyplodom nevyspelych osob neschopnych chapat suvislosti, absolutnu logiku a obsahuje znacnu davku alibizmu co ma ospravedlnovat ich chyby / zle rozhodnutia.
Suhlasim s nazorom @piotra a este par dievcat to mozno pochopilo.
Lutost nemusi byt len prejavom slabosti, kroku spat alebo rozmyslanim nad vecou co sa uz stala a nezmenis ju. Lutost moze znamenat aj vnutorne vyrovnanie..odpustenie bud samemu sebe alebo tomu druhemu. Potom moze ist o poznanie a pochopenie. Co som spravil zle...preco som to tak spravil. Neznamena to byt tahany spat minulostou a bat sa ze pritomnost je stratena a buducnost bude skryta v sere nasich skutkou a lutosti.
Uvedomit si chybu, pochopit, odpustit a pokusit sa napravit a ak sa neda ist dalej a chyby neopakovat.
Je to tazsie ako len ospravedlnit to ze som nieco dojebal chabou vyhovrkou. Ale o to tu predsa ide nie ?
Každý človek robí chyby či dieťa, či dospelý. A práve o to ide. Keby človek nerobil chyby tak je to tu o ničom. Každá chyba a pád nás posúva o krok ďalej.
Život nie je taký, aký by ho človek chcel mať. Život človeka je totiž zmesou šťastia nešťastia, nepríjemnosti a trápenia, radosti a bolesti.
Každý z nás sa musí vedieť začleniť čiže vedieť prijať svoju minulosť a každú chybu, ktorú spravil. Ponaučiť sa z nej a postúpiť ďalej do budúcnosti.
Človek dokáže byť šťastný iba vtedy keď sa zmieri so svojimi chybami, a ponaučí sa z nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Mne sa často stáva, že veci ľutujem, dôležité pre mňa vtedy je nájsť čo mi to do života prinieslo, ak to nájdem ľútosť prejde, ak nie hľadám ďalej
@1 @2 @3
To poviem tomu chalanovi, čo podjebal moju kamarátku. Súhlas s @8 . To, že niečo v tej chvíli chcem, neznamená, že to bolo dobré alebo správne rozhodnutie.
Aj ked sa ma ludia pytaju co by som spravila inak keby som mohla vratit cas tak poviem, ze nic. Vsetko sa deje z nejakeho dovodu, aspon to je moj nazor.
Suhlasim s nazorom @piotra a este par dievcat to mozno pochopilo.
Lutost nemusi byt len prejavom slabosti, kroku spat alebo rozmyslanim nad vecou co sa uz stala a nezmenis ju. Lutost moze znamenat aj vnutorne vyrovnanie..odpustenie bud samemu sebe alebo tomu druhemu. Potom moze ist o poznanie a pochopenie. Co som spravil zle...preco som to tak spravil. Neznamena to byt tahany spat minulostou a bat sa ze pritomnost je stratena a buducnost bude skryta v sere nasich skutkou a lutosti.
Uvedomit si chybu, pochopit, odpustit a pokusit sa napravit a ak sa neda ist dalej a chyby neopakovat.
Je to tazsie ako len ospravedlnit to ze som nieco dojebal chabou vyhovrkou. Ale o to tu predsa ide nie ?
Každý človek robí chyby či dieťa, či dospelý. A práve o to ide. Keby človek nerobil chyby tak je to tu o ničom. Každá chyba a pád nás posúva o krok ďalej.
Život nie je taký, aký by ho človek chcel mať. Život človeka je totiž zmesou šťastia nešťastia, nepríjemnosti a trápenia, radosti a bolesti.
Každý z nás sa musí vedieť začleniť čiže vedieť prijať svoju minulosť a každú chybu, ktorú spravil. Ponaučiť sa z nej a postúpiť ďalej do budúcnosti.
Človek dokáže byť šťastný iba vtedy keď sa zmieri so svojimi chybami, a ponaučí sa z nich