máte nejake skúsenosti zo značkou NIKE ? chcem si kupiť nike botasky.Mala som vty,lacoste,converse a všetko sa pokazilo za chvílu myslíte že nike sa nekazí ešte som nič zlé na tú značku nepočula
@1 Ja som mal jedné čo som nosil do školy, do lesa, na bicykel, keď som drevo nosil, keď som pomáhal so stavbou jednou, keď som zemiaky zbieral tak som ich stále mal na nohách a vydržali 2 roky. Takže nesťažujem sa.
adidas si nechcem kúpiť moc sa mi ani nepáčia a nedám 200 eur za topánky s ktorých vyrastiem keď budem mať 18 kúpim si aj za 800... a väčšina adidas je bielich a to je dosť nepraktické
Vty su brutalne boty pozor!, inak na nike nedam dopustit, ci som mal za 60e alebo 120 vzdy vydrzali dlho, teraz mam jedny uz druhy rok co celu zimusom v nich tez chodizl a iba su zvnutra rozdrbane ale zvonka zadna chyba, ine nekupujem
mám jedny Nike, už asi 5 rokov... už ich nenosím, no stále im vôbec nič nie je. Ale neviem prečo, preferujem Adidasy, tie mi tiež vydržia pri pravidelnom nosení zo 3 roky ... a nie je pravda, že sú len biele...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Najky je úplne najviac :3