Premýšľam nad kúpou Wii U kamoš to ma a strašne super to je od Vianoc mám PS4 a ma to všelijaké výhody oboje, ale v čom je problém a co ma odradzuje:
1. Ma pamäť len 32GB, PS4 500GB, ale to nie je najväčší problém lebo tam sa dajú dokúpiť SD karty...
2. R
nezarabas 15tisic euro mesacne?
stoji to tak 300e, co je uplne trapna polozka pre takeho bohaca ako ty ... tak to kup a ked ti to nebude vyhovovat to daruj dakomu z rodiny na sviatok napr....
@rayennn wtf? ta vec je uz vyrobena, tym, ze ju nekupis nebudes nic setrit, okrem toho som pisal, ze nie vyhodit ale darovat rodine ... a druha vec je, ze keby si ho chcel setrit, pojdes to odovzdat do zberneho miesta na elektroniku, kde to rozoberu a spracuju ...
@rayennn sam za seba mozem povedat ze mam a opati sa...
32giga je sice menej ako 500 ale naco? vsetky hry mam na diskoch...v pamati konzole mam len par dem a indie hier ktore moc nezaberaju takze staci...
ramka je sice mensia...nintendo ma vzdy slabsi hardware ale zato ti dava uplne iny zazitok z hrania...a problem s hrami nemam ze by nieco sekalo alebo tak...
na slovensku je to popularne dost...ale vela ludi nad tym ohrna nos pretoze si myslia ze to je konzola pre male deti (ako to bolo aj pri wii) aj ked wiiu samo o sebe nema moc velke predaje...jednoducho je tu popularnejsi ps a xbox...napr zase v japonsku kupuju len nintendo a sony...xbox tam nikto nechce..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
stoji to tak 300e, co je uplne trapna polozka pre takeho bohaca ako ty ... tak to kup a ked ti to nebude vyhovovat to daruj dakomu z rodiny na sviatok napr....
-.-
ty expert
proste nevies ci od rodicov na to žobrať peniaze,
32giga je sice menej ako 500 ale naco? vsetky hry mam na diskoch...v pamati konzole mam len par dem a indie hier ktore moc nezaberaju takze staci...
ramka je sice mensia...nintendo ma vzdy slabsi hardware ale zato ti dava uplne iny zazitok z hrania...a problem s hrami nemam ze by nieco sekalo alebo tak...
na slovensku je to popularne dost...ale vela ludi nad tym ohrna nos pretoze si myslia ze to je konzola pre male deti (ako to bolo aj pri wii) aj ked wiiu samo o sebe nema moc velke predaje...jednoducho je tu popularnejsi ps a xbox...napr zase v japonsku kupuju len nintendo a sony...xbox tam nikto nechce..