tak čo hovoríte na túto kapelku?? nájdu sa ľudia ktorí na ňu nezabudli? alebo aj tu nirvanu odsudzujú len kôli tomu že cobain bol feťák a nevyliečiteľný narkoman?
preco nespravili nejaky "spomienkovy" koncert? zoberte si alice in chains...layne staley zomrel ale oni pokracovali a na koncerty im chodi kopu ludi...nirvana no jooo bez cobaina to neni ono ale na nejake turne by sa mohli dat naspat dokopy...skoda no...
no hej...nirvana 4ever vnasich srdciach (usiach) ... ale podla mna je lepsie ze sa odstrelil akoby mali doteraz hrat ...a hrali by nejaky hip-hop lebo je "in"...
Pripadala ti neikedy Nirvana že by sa riadila podla toho co je in? Keby Coabin žil Nirvana by aj tak uz urcite dlho nefungovala.....je to smola, bola to dobrá kapela, ale uz by to neslo, Kurt bol znicený(asi nam to dal najavo dost jasne, že ako velmi bol zniceny
KC bol slaboduchy kokot ktory nevedel hrat na gitare , len bol v pravy cas na spravnom mieste.Bolo ovela viac lepsich talentovanejsich hudobnikov v tej dobe. nic viac nic menej. Nirvana je podla mna jedna z najhorsich kapiel ktore kedy komercne prerazili. Ich riify su sproste odrhovacky bez stipky invencie... kazda skladba znie rovnako...to uz budem radsej pocuvat helenu vondrackovu. skutocny hudobnici zostavaju nedoceneny. prezivaju v malych krcmickach hraju po gadzibaloch malych kluboch alebo uz zapadli prachom zabudnutia..
amen.. nirvana je KOKOTINA! male deti si robia s KC modlu. preco? lebo sa neumyval smrdel? lebo bol taky individualista ze by najradsej hral na gitare bez strun? fuck it...
Mezomus, ale hudba predsa nie je o tom, kto vie ako dokonale hrat na hudobnych nastrojoch a ako dokonale ovlada svoj hlas. Boli jednoduchi, lahko uveritelni a dalo sa s nimi dobre stotoznit. Vyskakat sa na nich do zblaznenia, lutovat Kurta, pisat o jeho vztahoch s Courtney... bolo tam toho vela. Hudba je o tom,ze ma v ludoch vyvolat emocie(a to vlastne cele umenie) a nejedna sa len o smutok, ci melancholiu. Hnev, radost, stastie, pokoj atd su taktiez emocie. A nirvana ich vedela vyvolat velmi dobre. Ich silnou strankou bolo najma to,ze Kurt bol skvely textar. A napriek tomu,ze na gitare nevedel hrat ktovieako uzasne, tak skladba dostala svoju nezabudnutelnu podobu a atmosferu.
A este k tomu,ze by mohli zahrat spomienkovy koncert. Viete si predstavit tu vlnu,co by sa zdvihla,kebzye to zahlasia? AIC bez stanleyho existovat ako tak moze, pretoze ich novy spevak ma podobny hlas a AIC sa predsa nepodopierali len o jeho osobu. a neviem si predstavit,kto by nahradil hlasovo Cobaina. a kto by sa dokazal tvarit tak utrapene na podiu ako on nirvana bola najma kurt a dave aj chris si to velmi dobre uvedomuju
Mezomus: Mylsim že z Nirvanou je to ako punkom...proste nejde o to ze či su to dokonalí hudobnici a tak, ale ide o to co dokazu "svetu" dať....Mam rada rôzne kapely. ...niektore su hudobne absolutnbe dokonale a ine zase nie....a tak ci tak maju spolocne to ze jednoducho je to dobrá hudba...mna skôr mrzí to že dens na svete vela ludi pocuva Nirvanu a ma Kurta za svoj zivotny vzor len preto lebo spachal samovrazdu a tak...prave kvoli takymto ludom ale Kurt nenavidel slávu....aspon taky mam na to nazor n
bol jednoduchy: ok.. ale ta jeho jednoduchost hranicila s kokotizmom. fakt mohl hrat v klude bez strun. bolo by to pocuvatelnejsie.
bol lahko uveritelny: ok bereim ved pop-music...
dalo sa s nim dobre stotoznit: kto by sa stotoznoval s fetakom s prevratenymi hodnotami, ktory sa neumyval, smrdel, nic poriadne nevedel...
bolo ovela viac lepsich textarov, spevakov, gitaristov, ktory mohli urobit 100x lepsiu hudbu, texty... mohli zostat rovnako "lahko uveritelny" ako KC... zoberte si napriklad pearl jam...
dalej.. to ze nenavidel slavu a picoviny bol super komercny tah ktory mu priniesol este viac slavy a penazi... to ze sa zastrelil bolo super pre vydavatelstva courtney love... ale zas nahovno lebo tym zo seba urobil modlu. mnohe 12-13 rocne deti si myslia ze kurt a nirvana su jediny a najlepsi. bla bla bla..
Cicuska123: ja viem ze bol napicu gitarista a spev je dost subjektivna vec...
ja preferujem cannibal corpse, slayer, !staru! metallicu, children of bodom...
ete sa musim ospravedlnit za moje gramatYcke schopnostY... a pisem to po kuskoch. odbieham
Mezomus: lol tak si pocuvaj Mozarta a Haydna, boli to skutocni umelci, ano, ale cim to bude, ze dnes to sotva kto pocuva zboznujem povznesenych snobov, ked je to pre teba prilis "nizke" kto ti kaze pocuvat, dnes nirvanu bezne v radiu nepocujes mozes sa zavriet do komory a kochat svojim skutocnym umenim
jasne, ze kazdy moze mat svoj nazor a nemusi sa kazdemu vsetko pacit, ale da sa to povedat normalne. tvoje prispevky naznacuju
mezomus, keby si bol taky slavny, vplyvny, uspesny a bohaty ako cobain tak by si tu urcite nevypisoval tie picoviny ktore tu pises a dovolim si suhlasit s prispevkom vyssie
btw aj ja pocuvam slayer, metallicu, cannibal corpse a aj courtney love ale tieto skupiny su zanrovo uplne inde ako nirvana cize porovnavat ich je neobjektivne
>Btw aj ja pocuvam slayer, metallicu, cannibal corpse a aj courtney love ale tieto skupiny su zanrovo uplne inde ako nirvana cize porovnavat ich je neobjektivne
ten moj post bola ironia.
>tolerancia -> 0
nesuhlas.. nikde som nenapisal ze NEPOCUVAJTE to. ste kokoti ak to pocuvate...
>kokotizmus->+nekonecno
ok suhlasim. moje nazory vzdy vyzneju dost militantne. skoda ze sa nebavime o nabozenstvach
>tak si pocuvaj Mozarta a Haydna, boli to skutocni umelci, ano, ale cim to bude, ze dnes to sotva kto pocuva
ci to bude ze ludia nepocuvaju skutocnych umelcov??
asi tym ze sa ludom tlacia kapusty kokotiny a rihany do hlavy ziadna poriadna hudba v radiu nezazneje...(btw. enter a sandman, nothing else matters cely load reload st.anger oznacujem za picoviny prveho stupna.. keby niekoho napadlo povedat ze aj metallica sa hrava v radiach)
ludi co na to maju proste nepustia do radia... lebo by si ohrozili svoje tazne kone... napr. IMT, noname, zadnu, pehu, ps a neviemkoho este.
pred 20 rokmi to bolo inak. aj ten michal david hoci bol povazovany za najkomercnejsiu sracku v etery mal v sebe kusok umenia...ale to uz idem OT
--- asi tym ze sa ludom tlacia kapusty kokotiny a rihany do hlavy ziadna poriadna hudba v radiu nezazneje
Tu ti aj za pravdu dam, ale co to ma s radiom? Ok, nieco, ale ja napriklad pocuvam hudbu, ktoru chcem a sam si vyberam - v PC, mp3, atd atd., radio je niekde na poslednom mieste. Vyberam si hudbu, co pocuvam (zozeniem na nete, od kamosov), nie som odkazany na vyber typkov za pultom ci kde to kvasia. A vacsina mojich kamosov to robi takisto.
--- mna len serie, ze si ludia robia s kurta modlu
Ja osobne si nerobim modlu z nikoho a z neho najmenej, jednoducho pocuvam tu hudbu (popri monzstve inej). A do alkoholizmu ci drog sa tiez tak na margo umenia obuvat nemusis, inak to jasne vobec neobhajujem, ale zober si aj znamy (a moj oblubeny spisovatel Edgar Allan Poe bol katastrofalny ozran, tiez zomrel ze sa kdesi spil, ale jeho mysteriozne a hororove poviedky su genialne
--- nesuhlas.. nikde som nenapisal ze NEPOCUVAJTE to. ste kokoti ak to pocuvate...
OK, ale aj v realnom zivote prezentujes svoj nazor takto ja mam v pici, intuitivne sa prisposobujem bez problemu reci toho, s kym komunikujem a nadavky su casto bezna vec - len viem ze ked poviem kamosovi ty kokot co robis ze je to v poho sranda, ale ked sa bavim s niekym inym - ...
NIRVANA je supr-čupr ppci najsamlepsia kapelka aka mohla vzniknut...a ked si to taq vezmete taq bez nirvany by nebol grunge tym cim je...a to ze bol kurt zavisly na NIEKTORYCH drogach by ste poxopili keby ste si precitali jeho zivotopis co si musel vytrpet uz od siedmich rokov...preto potom odcudzoval niektore tie veci napr.slava atd lebo mal uz toho dostza sebou...dalo by sa o nom ete vela pisat a hlavne diskutovat...toď moj nazor
KC - fetak...nikdo nema lahky zivot a kdo to chce riesit drogami je zasrany slaboch a fetak...zo zivotom sa musi bojovat! a na nirvane som zacinal kedysi...ale postupne sa mi zhnusila... moj nazor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Pripadala ti neikedy Nirvana že by sa riadila podla toho co je in? Keby Coabin žil Nirvana by aj tak uz urcite dlho nefungovala.....je to smola, bola to dobrá kapela, ale uz by to neslo, Kurt bol znicený(asi nam to dal najavo dost jasne, že ako velmi bol zniceny
amen.. nirvana je KOKOTINA! male deti si robia s KC modlu. preco? lebo sa neumyval smrdel? lebo bol taky individualista ze by najradsej hral na gitare bez strun? fuck it...
A este k tomu,ze by mohli zahrat spomienkovy koncert. Viete si predstavit tu vlnu,co by sa zdvihla,kebzye to zahlasia? AIC bez stanleyho existovat ako tak moze, pretoze ich novy spevak ma podobny hlas a AIC sa predsa nepodopierali len o jeho osobu. a neviem si predstavit,kto by nahradil hlasovo Cobaina. a kto by sa dokazal tvarit tak utrapene na podiu ako on nirvana bola najma kurt a dave aj chris si to velmi dobre uvedomuju
bol lahko uveritelny: ok bereim ved pop-music...
dalo sa s nim dobre stotoznit: kto by sa stotoznoval s fetakom s prevratenymi hodnotami, ktory sa neumyval, smrdel, nic poriadne nevedel...
bolo ovela viac lepsich textarov, spevakov, gitaristov, ktory mohli urobit 100x lepsiu hudbu, texty... mohli zostat rovnako "lahko uveritelny" ako KC... zoberte si napriklad pearl jam...
dalej.. to ze nenavidel slavu a picoviny bol super komercny tah ktory mu priniesol este viac slavy a penazi... to ze sa zastrelil bolo super pre vydavatelstva courtney love... ale zas nahovno lebo tym zo seba urobil modlu. mnohe 12-13 rocne deti si myslia ze kurt a nirvana su jediny a najlepsi. bla bla bla..
Cicuska123: ja viem ze bol napicu gitarista a spev je dost subjektivna vec...
ja preferujem cannibal corpse, slayer, !staru! metallicu, children of bodom...
ete sa musim ospravedlnit za moje gramatYcke schopnostY... a pisem to po kuskoch. odbieham
to ze sa zastrelil bolo super pre vydavatelstva a courtney love...
jasne, ze kazdy moze mat svoj nazor a nemusi sa kazdemu vsetko pacit, ale da sa to povedat normalne. tvoje prispevky naznacuju
tolerancia -> 0
kokotizmus -> +nekonecno
aby som sa priblizil k tvojmu slovniku
ten moj post bola ironia.
>tolerancia -> 0
nesuhlas.. nikde som nenapisal ze NEPOCUVAJTE to. ste kokoti ak to pocuvate...
>kokotizmus->+nekonecno
ok suhlasim. moje nazory vzdy vyzneju dost militantne. skoda ze sa nebavime o nabozenstvach
>tak si pocuvaj Mozarta a Haydna, boli to skutocni umelci, ano, ale cim to bude, ze dnes to sotva kto pocuva
ci to bude ze ludia nepocuvaju skutocnych umelcov??
asi tym ze sa ludom tlacia kapusty kokotiny a rihany do hlavy ziadna poriadna hudba v radiu nezazneje...(btw. enter a sandman, nothing else matters cely load reload st.anger oznacujem za picoviny prveho stupna.. keby niekoho napadlo povedat ze aj metallica sa hrava v radiach)
ludi co na to maju proste nepustia do radia... lebo by si ohrozili svoje tazne kone... napr. IMT, noname, zadnu, pehu, ps a neviemkoho este.
pred 20 rokmi to bolo inak. aj ten michal david hoci bol povazovany za najkomercnejsiu sracku v etery mal v sebe kusok umenia...ale to uz idem OT
Tu ti aj za pravdu dam, ale co to ma s radiom? Ok, nieco, ale ja napriklad pocuvam hudbu, ktoru chcem a sam si vyberam - v PC, mp3, atd atd., radio je niekde na poslednom mieste. Vyberam si hudbu, co pocuvam (zozeniem na nete, od kamosov), nie som odkazany na vyber typkov za pultom ci kde to kvasia. A vacsina mojich kamosov to robi takisto.
--- mna len serie, ze si ludia robia s kurta modlu
Ja osobne si nerobim modlu z nikoho a z neho najmenej, jednoducho pocuvam tu hudbu (popri monzstve inej). A do alkoholizmu ci drog sa tiez tak na margo umenia obuvat nemusis, inak to jasne vobec neobhajujem, ale zober si aj znamy (a moj oblubeny spisovatel Edgar Allan Poe bol katastrofalny ozran, tiez zomrel ze sa kdesi spil, ale jeho mysteriozne a hororove poviedky su genialne
--- nesuhlas.. nikde som nenapisal ze NEPOCUVAJTE to. ste kokoti ak to pocuvate...
OK, ale aj v realnom zivote prezentujes svoj nazor takto ja mam v pici, intuitivne sa prisposobujem bez problemu reci toho, s kym komunikujem a nadavky su casto bezna vec - len viem ze ked poviem kamosovi ty kokot co robis ze je to v poho sranda, ale ked sa bavim s niekym inym - ...
A vy sa tu hadate jak kokoti