nevšimla som si prvý koment Som hľadala v NR ďalšiu "slovanskú" Univerzitu a že prečo, kurňa, mi o tom nik nepovedal?! A ja sa mordujem na tej zakomplexovanej UKF-ke
UKF-ku vystihuje jedno slovíčko- BORDEL.
O tom, že má byť voľno napr. 10. 3. (vymýšľam) sa dozvieš večer 9.3. z FB alebo 11-teho To, že harmonogram roka odsúhlasený na začiatku šk. roka zmenia v decembri, to je normálka. Atď. To len tak všeobecne.
@titusik , @mirkova ale no, holky...mne sa tam pači aj vy ste boli v prvaku take idealistky? prejde ma to? zohľadnite prosim, že študujem niečo, čo ma taaaaaakto bavi, mam taaaaaaketo super spolužiačky a na intraku (aj keď to je cabaj) sa mi taaaaakto pači. každy piatok sa sice taaaakto tešim domov, ale to k tomu asi patri...
Ale no tak, @mirkova , nebuď taká krutá, tak ako už tu povedala @whatsername8 , mne napr. sa tiež na tej slovenčine celkom páči, aj s tými všetkými nespravodlivosťami, neprávosťami and so on
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
UKF-ku vystihuje jedno slovíčko- BORDEL.
O tom, že má byť voľno napr. 10. 3. (vymýšľam) sa dozvieš večer 9.3. z FB alebo 11-teho To, že harmonogram roka odsúhlasený na začiatku šk. roka zmenia v decembri, to je normálka. Atď. To len tak všeobecne.