Nitra - intrák/privát - má človek ešte šancu dostať intrák?
takže taká otázka..že keď som prijatá na odvolanie (oficiálny list mi ešte neprišiel) ale keď príde už si môžem vybavovať ubytovanie pomocou tej elektrickej návratky..no a ide o to, že ani teraz niektorým z kapacitných dôvodov nepriradili intrák, či ja má
ked si z východu, dajú ti, musia, len tam zavolaj, alebo chod v septembri osobne, ak už ale nebudú mať volné žiadne miesto, tak asi nie, ale inak by ti mali dať, ono sa vždy nájdu volné miesta
tak potom by ti ho mali dať, mám pocit, že intráky tam dostávajú len východniari, ZŤP a kamoši ľudkov v ubytovacej komisii ...Ale neboj, 400 km je veľa, musia ti ho dať
ak máš vyše 400 km ,tak by si tam mala byť na tom intráku medzi prvými , pretože intráky dávajú ľudom ,ktorý majú vzdialenosť cez 200 km tak nejak ...tým čo majú pod 200 dajú iba vtedy ,keď majú miesto
No tak s tými intrákmi je to v NR riadna bieda...ale keď máš vzdialenosť tak ti ho dajú...ak ti mám poradiť na intrák Zobor beru podla sympatii na intrák Nitru podla "všimného" ale podľa mňa na Nitru intrák sa skor dostaneš lebo tam ide všetko cez system a ked si nahoduť di AISKA navratku že ťa beru a kocky kocky nezabudni su zašktnuť intrak Nitra. A potom tam choď a zahraj veľké chudatko a ťa zoberu
takže na SPU je to tak... intráky sa dostávajú podľa známok a bodov za vzdialenosť... v prvom kole odvolaní (ktoré bolo niekedy v júni) siroty, polosiroty a zťp... a potom v druhom kole odvolaní (ktore bude niekedy v oktobri - asi mesiac po začiatku školy) to daju asi každému... teda kto príde skôr...
a vzdialenosť na to nemá žiaden vplyv... poznám najmenej 15 ľudí čo to majú okolo 400km do NR a nedostali intrák... (zatiaľ čo: ak je niekto bifľoš, tak býva na intráku a na obedy si v pohode zájde aj domov)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak tak
a vzdialenosť na to nemá žiaden vplyv... poznám najmenej 15 ľudí čo to majú okolo 400km do NR a nedostali intrák... (zatiaľ čo: ak je niekto bifľoš, tak býva na intráku a na obedy si v pohode zájde aj domov)...
ono sa to fakt priraduje na zaklade znamosti..moj brat je len 80 km, znamky nic moc a dostal intrak lebo "otec pozna toho.."
a nemyslim si ze jeden z mala, skor jeden z mnohych...