noooo prepáč, ale toto je konečne fórum, kt. ma zaujíma Ak si dostala Zobor alebo Nitru, blahoželám, si tá šťastná Fotky nemám, máš len pár na stránke UKF, ale je to žalostne málo a nedávajú info žiadne. Ale dostaneš intrák na Cabajskej, utekaj. Ja nežartujem. Uteč!!! Ja som tam prežila rok. Hrozný stav intráku, ani net tam nemáš, len na sprchách wifi niekde nájdeš. Hoci kolektív bol fajn
Ja som dostala na Nitre teraz, ten je vraj strašne fajn, každý chváli. A Zobor je typický internát.
@leiasolo ale niééé, intráky sú super, ako život tam, hlavne ak si spoločenský tvor Ja nie som až taký extrovert , ale ten rok by som za nič na svete nevymenila. A na privát by som nešla, ani keby traktory padali.
@titusik Prečo nie na privát? Vážne, prečo? Ja bývam pomerne blízko školy, tak denne dochádzam a nemám predstavu aké to je. Aj mi to je ľúto trochu, lebo takto som ukrátená o jednu z typických súčastí vysokoškolského života
Extrovert nie som ani ja, ale ten život na intráku musí byť fakt strašne fajn.
@leiasolo privát pre mňa nie, pretože si tam zavretá s niekoľkým i ľuďmi a nič. Na intri máš okolo seba susedov, vždy spoznávaš nových, keď potrebuješ pomôcť, tak pomôžu, nie je tam tá jednotvárnosť. A keď nemáte chlieb, dajú rožok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja som dostala na Nitre teraz, ten je vraj strašne fajn, každý chváli. A Zobor je typický internát.
Ou a pardon, veľa info som o fotkách nepodala
Extrovert nie som ani ja, ale ten život na intráku musí byť fakt strašne fajn.