ja som tam prednedávnom bola no... mesto ako každé iné len som musela čakať asi 5 minút, kým som prešla na druhú stranu cez prechod ale tak to mám aj tu
no ja v nej bývam...podľa mňa je to skvelé mesto...ale je to možno tým, že tu žijem... ...počula som všeličo čo sa sa hovorí o ľuďoch respektíve babách čo tu žijú....ale ako keby to v iných mestách nebolo...
bola som tam asi 3x a paci sa mi tam to divadlo, potom je tam jedna skvela cajovna kde je viac shake drinkov ako cajov najlepsi bol vanilkovy no a este byvaju tam super vystavy ako vystava psov, ta bola dobra
no ,krstna tu byva alebo nechodim k nej .. mesto ako kazde ine,celkom pekne ale ludi nepoznam.. ale ako mi krstna vravela (ucila anj na jednom gympli) tak ze dobre drzy su tam,este viac ako u nas a to je uz co povedat
@23 vsak ked sa tam zgrupuje hocikto a nie len nitra sa cuduj.a nie je vsetko tak ako sa hovori tak ich neskatulkuj,hej?ja som o blavanoch sa napocuvala a poznam ich dost na to, aby som vedela,ze to zrejme neplati na vsetkych a mozno dokonca nie ani na vacsinu.
a k teme nitru mam strasne rada,citim sa tam strasne doma aj vdaka kamaratom aj vdaka podnikom,ktore navsetvujeme a poznaju nas tam a viem, ze mozem ist sama vzdy tam bude niekto koho poznam hoci aj barmani
Vaša mienka je závislá aj na okolí, v akom sa pohybujete.
Ak sa pohybujete medzi prostitútkami a ľuďmi nim priradenými (napr. @holyknight zrejme), budete zastávať názor, že v Nitre sú len promiskuitné osoby ženského pohlavia.
Ak sa pohybujete v iných, pre niekoho možno vyšších kruhov, budete si myslieť, že aj v Nitre sú ženy cirka ako v každom inom meste, kraji, štátu, súostroví,...
@47 ja som nevravel že nepoznám aj normálne, ale tie sú zväčša nad 18 a zadané...takže také ma moc nezaujímajú...ja sa zaujímam hlavne o mladé, tak za to mám také názory...
noo mate tam vsetko take ciste ziadne odpadky na zemy no teda bola som tam raz ale neboly tam ziadne ..ale mate debilnu fontanu v ktorej sa to strasne smyyka
Nitru mam rada lebo tu vecinu svojho zivota byvam mam tu vecinu kamaratov a nemam ju rada kvoli niektorym ludom (áno,staci zajst na pokec a citat si plochu
Ja som tiež z Nitri a nie som žiadna kurva. Zbožňujem to mesto, ale to s tými odpadkami je bohužial blbosť, je ich tam fúra. A čo mi ešte vadí, sú neonáckovia - klokočina a mafisti - zobor. Síce mafisti mi nič nerobia, lebo to by som sa musela s nimi zapliecť, ale tak ja napríklad bývam na Zobore a suseda, čo býval o dva domy od nás odstrelili, lebo bol mafista. A ešte jeden mafista na našej ulici býva. Všetci vedia, v ktorom dome a veľkým oblúkom sa mu vyhýbajú, takže bezpečne sa tam moc necítim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
jj nitranky kurvy a sú namyslenejšie ako blaváčky, klokočina = mega kurvy
Hej, už to veľa ľudí uznalo a zväčša sú to ozaj naslovovzatí odborníci, ktorí k tomu majú dostatočne obsažné podklady ...
Pozostávajúce z nasratia sa na niečo a na následné cynické pindanie, napríklad na baby v tom a tom meste
:-}
Ak sa pohybujete medzi prostitútkami a ľuďmi nim priradenými (napr. @holyknight zrejme), budete zastávať názor, že v Nitre sú len promiskuitné osoby ženského pohlavia.
Ak sa pohybujete v iných, pre niekoho možno vyšších kruhov, budete si myslieť, že aj v Nitre sú ženy cirka ako v každom inom meste, kraji, štátu, súostroví,...
No, tá fontána je super aj práve kvôli tomu
Nitru mam rada lebo tu vecinu svojho zivota byvam mam tu vecinu kamaratov a nemam ju rada kvoli niektorym ludom (áno,staci zajst na pokec a citat si plochu
a ostatne sa mi pači všetko