Čo ste posielali odvolanie do Nitry odpísali Vám už na to? Neviete dokedy treba poslať vysvedčenia fotokopie? Dufam, že ten dátum ešte nebol...Neviem či mam vôbec posielať keď ma neprijali a na odvolanie ešte neodpísali..keď dakto dačo viete dajte pls ved
@domminika a to mas FF? lebo do Nitry som ešte neposlala tie fotokopie hadam uz nie je neskoro sice ma neprijali este stale mi neodpisali na odovolanie tak neviem ci mam poslat ci nie...
@mardzerin a to kde je ten dátum 6teho júna? Do Košíc dovtedy trebalo poslať to viem ale do Nitry tiež?
@zeriavka... nemala.... ale písala som už hore, že aj v Prešove nebol žiadny dátum, mala som to doniest na príjmačky a nakoniec som to tam musela poslať do 6teho
@zeriavka ja mám v tom liste, ktorý mi poslali (to že som prijatá) napísané, že treba im odoslať elektronickú prihlášku a bla bla potom to vystlačiť a spolu s MATURITNYM vysved. poslať až do 24. júna, ale pre itsotu som to už poslala. Veď pošli, nič sa nestane.
@domminika diky mne tam mama vcera volala a ze odvolavacia komisia bude až v auguste čičo no a ja som zmätená z toho, že čo teraz..či poslať či nie..no čoskoro to pošlem teda..a do 24.júna na filozofickú fakultu? kam ťa prijali? gratulujem ja som si myslela že ma tam určite prijmu keď som bola stále vyznamenaná a Nitra mala byť akože len poistka keby ma neprijali do Ke..a teraz nemám tu poistku :/
@zeriavka prijali ma na tlmočníctvo, nedávala si si tam aj ty? ja som si nebola absolútne istá keď mi to prišlo, neverila som.. a aký odbor si si dávala do KE? .. ja som mala jednotky, len predminulý rok jednu dvojku plus poslala som im tam ešte jeden certifikát, neviem či to pomohlo...ale som tam! a držím palce keby ťa vzali, možno by sme boli spolužiačky
@domminika aj ja som si davala na tlmocnictov, anglina nemina, anglina slovina a nezobrali ma ani na jeden a to pozerali znamky z druheho a tretieho rocnika ze? a ja som zas neverila ze ma nezobrali lebo som ich mala dobre..tak ty si musela mat asi lepsie ake si mala?
@domminika ja som mala v druhom jednu dvojku a v treťom štyri dvojky (lebo som zhruba z 13tich predmetov robila rozdielovky, čo som študovala v Írsku..takže v treťom ročníku som do školy nechodila na Slovensku a mala viac dvojek a nedostala sa do Nitry..)
@domminika takže keď máš poslať vysvedčenia do 24teho tak potom asi aj ja skúsim tam poslať aj keď ma nezobrali a na to odvolanie odpíšu až v auguste je to confusing ty si si dala ktoré jazyky?
@zeriavka no to bude asi tým :/ hm, škoda, tak po anglicky vieš asi dobre.. a čo si si dala do KE? aký odbor? Ja som si dala angličtinu/nemčinu... slovenčinu som nechcela, tá je podľa mňa na štúdium naozaj ťažké (ešte ma aj profky odhovárali, nech si ju nedám, že je to ťažké )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@mardzerin a to kde je ten dátum 6teho júna? Do Košíc dovtedy trebalo poslať to viem ale do Nitry tiež?
@mardzerin ved tam este len idem na prijiamcky