trenera nepoznam ale ved ak poznas ludi co uz dlhsie cvicia, popros ich a oni ta naucia robit na strojoch a s cinkami....urcite niekoho poznas , nieje to ziadna veda. ja by som si trenera neplatil, daj radsej peniaze do kvalitnejsej stravy . a co som sa stretol tak vacsina ludi mi bola v posilke napomocnych by ti to mohli ukazat aj oni, alebo si daj o2 internet za 0,5€ pusti si v posilke youtube video - na nete je kopu videi ako cvicit na strojich a cvic , davnejsie som sa aj ja seriozne venoval cviceniu... niesom ziadny trener ani profesional ale zakladne cviky na partie poznam si myslim dobre, nemam nejak vela casu ale ak by si chcela niekedy by som mohol nejaku tu hodinku obetovat ak by si mi zaplatila bus 2€ do nitry + vstupne ... ale ak mas alebo si mala nejake zdrav problemi (pohyb aparat, srdce,pluca) tak to urcite radsej s trenerom.
Ale ked chces len schudnut najucinnejsie je podla mna behanie alebo aerobik.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale ked chces len schudnut najucinnejsie je podla mna behanie alebo aerobik.