Nitra je pekná. Páči sa mi centrum, okolo divadla, aj samotné divadlo, majú tam dobré nákupné centrum Mlyny, aj pekný park. Nepáči sa mi tam stanica a ľudia v nej. Kedysi tam bolo strašne veľa emákov a celkovo kopu divných ľudí čo poznám sú práve z Nitry, aj dosť náckov tam je.
mesto jak každé iné.. nie je sväté, stretneš opilca, cigáňa so železom aj feťáka. A záleží aj od mestkej časti klokočina je taká, ako to povedať. Divokejšia chrenová je celkom pohoda, a MAX pôjde konečne preč a nastúpi Ikejka Mlyny sú fajn, ale ak si zvyknutí na Avion alebo Euroveu, je to nič. Je tu hrozne moc častí mesta zanedbaních. Také tie polorozpadnuté domy a pod. Ak sa pýtaš kvôli tomu že ideš sem študovať, môj brat je na SPU. Je spokojný, ale nemá to s čím porovnať tak čo narobí. Určite by som ti o tomto meste vedela povedať viac, bývala som tu roky a teraz sem chodím do školy keby ťa zaujímalo viac napíš do TS, NR je veľká a nedá sa o nej písať takto z brucha
je tu pekná príroda, máme tu park a brezový hájik, ale tam sú len stromy, v parku sú preliesky. Vela preliezok. Máš blízko Bratislava (zhruba hodinu) a aj Trnavu (zhruba polhodinu).. vlastne s výnimkou východného Slovensko to nemáš nikam nejako katastrofálne ďaleko. Máme katastrofálnu stanicu! Ak si myslíš že v BA je to zle, ešte si nebol v Nitre. V autobusovej nieje ani žiadna budova, len miesto kde čakajú ludia. Celkom pohoda MHD, ale podla toho kam ide (napr keď ideš niekam na okraj mesta, príde po teba haraburda.). Každá časť Nitry má svoje čaro, ale mňa najviac učarovala chrenová. Má takú nevysvetliteľnú rodinnú atmosféru Klokočka, kde ideš tam panelák. Ostatok moc nepoznám tak, ako som už spomínala, napíš keď tak do TS
žijem tu..... myslím si že máme najkrajšie baby ... všade kde som bol na slovensku tak som nevidel viac pekných báb ako v Nitre.... a potom ešte je tu dosť náckov aj feťákov a aj HAHA crew mládeže a mesto sa mi páči a milujem ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov