v pohode mna oco pred prazdninami pytal co chcem k 18tke (rada by som poznamenat ze narodeniny mam 5.12 ...) a ked to pocula mama zbuzerovala ho ze nie 18 ale 17 ... dakedy sa cudujem ze si na moje meno spomenu vobec
lebo a co teraz? kurwa moja rodina mi dala prednost pred futbalom vyjebala sa na mna sla na zapas. a co idem teraz? a to vedela ze mam a sla tam ano? tak nefnukaj
juuuj aj ja mam 5.12. uz zajtraa ale thaQ pochybujem ze si nekto spomenie : disappointed: taze budeme na tom teoreticky mozno rovnako thaQ ti dodatocne neskoro prajem ze SEECQO NAJ
Každý by chcel, aby mu gratulovali všetci čo pozná, ale tak obvykle to fakt skončí pri pár super ľudoch...ibažeby si každému, koho stretneš, hned k úvodu oznámila že oslavuješ
Treba si vážiť, čo máš...ja budem rada, ked si okrem rodiny spomenú dvaja ľudia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Hlavne nemysli na samovraždu
Všetko najlepšiéééééééééééééééééé!!!!
co nejaky chalan nenapisal sms?
prezijess
hepi birtdej tuuu juuu
hepi birtdej diiir 55ema55
hepi birtdej tuuu juuu
hovná okolo poletujuu
Každý by chcel, aby mu gratulovali všetci čo pozná, ale tak obvykle to fakt skončí pri pár super ľudoch...ibažeby si každému, koho stretneš, hned k úvodu oznámila že oslavuješ
Treba si vážiť, čo máš...ja budem rada, ked si okrem rodiny spomenú dvaja ľudia