Taakze ako uz nazov diskusie vravi...tak by som rada vediet aky darcek kupit chalanovi. Lebo dievcatam sa da kupit skoro hocico.Plysaky a bizuteriu a ine somariny...Ale co frajerovi????? Tak by som bola rada ak by mi daky chalan poradil...ale daco z coho
Ahoj ja som nedavno mala rovnaky problem a tiz som tu zalozila diskusiu,dost ludi mi radilo niaky darcek s fotkou ako napr.sialku,puzzle,kalendar...ja som nic z tohto nekupila ale ako namet je to dobry
Original Gibson Les Paul Special Slash Signature s Tobacco sunburstom a Fishman Powerbridgom osadený Seymour Duncam AlNiCo II Pro+ snimacmi a k tomu by sa hodil Marshall JCM 800 (pripadne Slash Signature) hlava a jeden 4x12 kabinet s Vinatge Celestion reprakmi,alebo ESP Explorer James Hetfield Signature s aktivnymi EMG snimacmi a k tomu Mesa-Boogie Dual Rectifier so silikonovou diodou a lampami 6L6 a EL34 + 2x 4x12 kabinet nech to trha usi... LOL ...ale zislo by sa mi aj potitko
mne sa zda vonavka, ako fajn darcek pre chalana! je to prakticke aj to potesi, aspon myslim :o) mojmu ex chalanovi som dala MEXX-ku a vonal na spapanie :o)
dobre, tak napisem nieco normalne...aby to nestalo vela, skus na zaciatok nejaky dobry film...zohnat...a ked sa vycerpaju dobre filmy, tak zozen tu vyssie uvedenu vonavku...len s tou vonavkou je to trochu problem...nie kazdemu ide vsetko...ale ked to vyberies ty, tak to bude mat strasnu vyhodu, lebo ta vona sa bude pacit tebe...vyber nieco, co ked zacitis, hned sa ti zapaci...su vone, ktore sa muzom ani moc nepacia, ale robia ich zeny a tym to vie podlomit kolena...lenze ja som este take nieco nezohnal...ale urcite sa take nieco da...len to vyber ty...rEgards E
Tak vam pekne dakujem ze napady...Asi sa mi najviac pacia tie filmy alebo aj vonavka...aaaj retiazka... Este raz dik ze ste napisali teraz mam z coho vyberat
na toto je otazku je velmi jednoducha odpoved chlapovi treba kupit nieco co potesi jeho prirodou dane ego v mojom pripade by to bol niaky model lietadla alebo pocitacova hra
Typek: to sa mi paci. konecne tu niekto napisal nieco,s cim suhlasim. podla mna, darceky typu : vonavka, trenky, plysak, retiazka.. su take.. OSUCHANE, a co je najviac- typicky zenske, ktore davaju zeny najcastejsie, su neoriginalne.. osobne by som chalanovi NIKDY nedala nieco tak tuctove.. ale to je len moj nazor..
ale ani si nenapisala ako dlho ste spolu...lebo ked ste spolu cojaviem pol roka, rok, tak je to ine ako 2 mesiace..ale na toho pol roka-rok a viac by som mala jeden napad ale to len keby niekoho zaujima..
Miniangel ma pravdu. Zalezi na dobe, ako dlho ste spolu. Ak je to kratko, tak kludne mozes kupit plysaka alebo nejaku podobnu romanticku vec (mne sa paci aj pohar so spolocnou fotkou, alebo ak sa rad zabava, tak nejake puzzle z tvojej fotky napr.), no ak ste spolu uz dlhsie, skor nieco prakticke (penazenka, radiobudik, popripade kniha..., alebo uz podla zalub) a k tomu daku drobnost este. A co tak spravit romanticky vecer pri svieckach, dobrom jedle, vinku?
nesuhlasim s napadom penazenka, budik, kniha...mozno su aj ini ako ja, ale okrem tej knihy (ale to fakt musi byt pecka) tam nic pre mna nie je...a pohar a puzzle?! zabudni, to je este viac osuchane ako moje rifle...typek napisal zaujimavu vec, ze ramku...ale asi sa az tak nevyznate, tak radsej zisti, aku znacku preferuje a kup mu nieco...a ked je to Ferarri neboj...aj klucenky existuju
urob si doma poriadok a vytried si veci čo chceš vyhodit.. zavri oči a vyber neco z tej kopky.. uvidíš že sa poteší a ak nie možeš mu to doživotne vyčítať..ved ide o to že to davaš z lasky ne?
ja davam vzdy podla toho ake ma clovek zaluby.staci nejaka mila neosuchana drobnost od srdiecka plysaka som doteraz nikomu nedala, nezda sa mi to vhodne je to take gcove.a vonavku radsej vyberiem s danou osobou, ved ide predsa o to nech sa jemu paci a ked sa vybera tak je jasne ze ked tam budeme obaja tak bude dobra aj pre mna aj pre neho
fakt vsetko zaviusi od toho aka to je osoba o co sa zaujima co ho bavi.podla toho vies co mas vybrat.
len nevyber nevkusneho ruzoveho plysoveho medveda lebo to je to najhorsie co moze clovek dostat. :-!
noo aj ja som mala rovnaky problem, ale minule ako som bola vo frajerovej izbe tak som si vsimla taky model auticka, vies, taky vacsi, no tak som rozmyslala ze preco mu nekupit este jedno, do zbierky, kedze miluje mercedes, tak mu asik kupim nejaky model medaka a ja si myslim, ze bude happy a podla mna je to celkom aj mily darcek, ved ktory chalan by nemal rad auticka ci uz take velke alebo aj take na hranie
heh nenavidim take tuctove darceky.. .. a ja som svojmu dala.. na jeho meniny..co sme boli spolu mesiac.. fotku.. heh nieze nasu fotku .. ale mna totizto strasne bavi fotit.. a ono.. prvy krat som vyvolavala fotky normalne v cervenej komore a tak.. a vyvolala som jednu ktora bola fakt pekna.. (heh ale bola jedina pekna) a proste dala som mu tu fotku lebo on.. heh je moja "prva laSKA" a ta fotka bola moja prva a neviem nieco to pre mna znamenalo.. len dufam ze to pochopil co to znamenalo ..a pak som mu este nieco napisala.. to je jedno.. proste mne sa pacia darceky ktore musi clovek vymysliet ...srat sa s tym.. musi to nieco vypovedat aj o nom ..a pravdaze nech je to pekne .... a mhm.. teraz rozmyyslam na vianoce.. no asi mu dam arafatku..ale psst
ja som postupne kupovala na Vianoce: slonik z kosti,kt. prinasa stastie, plavecke okuliare, sveter a vtipne boxerky, a puzzle, kt. som nakoniec skladala sama
Ja si robim zbierku original albumov Offspringu, a este mi chybaju dva albumy, takze to by ma potesilo. Ale pekny darcek by bol keby ta najde holu w jeho postielke
podla mna je celkom originalny darcek aj triko...stacia nejake farby na textil a tricko za par korun(vlastne eur a napises tam nejaky odkaz,alebo nieco,co ho zaujima...ja to v kazdom pripade skusim,ale myslim,ze to nie je velmi riskantne a zo spravnym mottom alebo vtipnou myslienkou potesi
No ale inak... pod stromcek idem dat tomu mojmu mlademu tricko. Ale nie hocijake. ak poznate tu stranku,kde si mozete sami navrhnut triko. tak z tade objednavam tricko z jeho najoblubenejsim vyrokom od kurta :"je lepsie byt nenavideny za to cim si,ako byt milovany za to,cim nie si". jj, trika su otrepane,nenavidim to, ale jeho to potesi,viem to. nooo a k tomu mu chcem daco este... bud vonavku,ale to je prilis nekreativne,alebo ak ma kopne originalita nieco mu nakreslim, a ak ani to nie,spravim album z nasich fotiek...tych mame neurekom. lebo sme spolu uz 8mesiacov, tak s darcekom neni taky strasny problem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
fakt vsetko zaviusi od toho aka to je osoba o co sa zaujima co ho bavi.podla toho vies co mas vybrat.
len nevyber nevkusneho ruzoveho plysoveho medveda lebo to je to najhorsie co moze clovek dostat. :-!