keby chcelo byť takto celý rok, by mi to nevadilo, ja len nerozumiem prečo to furt opakujú v médiach, že je teplo, bez nich by sme si to určite nevšimli...
Všetko zle, všetci ste pokazení Ja ešte teraz pijem horúce kakajko Prežívam za pomoci minišiat, ale celkove mi je pohode Akurát ke´d idem zo školy, bolia ma plecia z tej tašky, je pod tým teplo, otlačí sa to na holé plecia a tak A furt sa mi chce spať, aj teraz som hodinku spala Ae je to pohode náhodou, doobeda som v školy, poobedie nejako prežijem, spím alebo tak a večer idem so psom von
v škole beriem spoluiačkam vejár, porpípde máme ventilátory na strope a zvládam to u mna v byte je fajne chladno a v zime zase teplo takže za to som neskutočne vdačný
a vlastne ani nemôžem, lebo som od rána do druhej zavretá v škole a od tretej do večera v robote a je mi fajn, lebo máme najchladnejšiu triedu a v práci klímu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
akurat pridem zo skoly a idem spat potom nic nestiham
A práve som vo vlaku vo vozni ktorý mal byť asi sauna
a inak @15 ...tá sprcha je vážne dobrá
a vlastne ani nemôžem, lebo som od rána do druhej zavretá v škole a od tretej do večera v robote a je mi fajn, lebo máme najchladnejšiu triedu a v práci klímu
ale cesta električkou je fakt skurvený grc