Mi máme takého učiteľla čo moje spolužiačke dal 1 na polroka so známkami 1,1,3,3 a aj ja mam take iste znamky a mne dal 3. No čo by ste povedali? A ešte moja kamoška ma 3,4,4, a jej dal 2 no neporazí vás?
nie, mi mame take iste znamky z pisomiek ako keby sme od seba odpisovali ale ako ked ona je na druhej strane triedy a este k tomu sme ja A a ona je B skupina
1. sympatie alebo nesympatie ucitela - bohuzial nie je to vylucene, zistis to lahko, na hodine ho konfrontuj, preco to tak je a ziadaj komisialne preskusanie
2. a k tymto ucitelom patrim aj ja: moze ziak dostat dobre znamky z testov, ktore su predpisane ministerstvom, zalozene vylucne na teorii a lahko stiahnutelne uz vypracovane z netu, ale ked mu dam prakticke zadanie a ja vysvetlujem na praktickych prikladoch (ak sa to da) a on ani len netusi kde je "sever", nemozem mu dat lepsiu znamku, na co su mu take vedomosti a plati to aj naopak, prakticke aplikovanie a iniciativu si cenim
Mám podobnú skúsenosť. Dejepisárka na gympli nám dala známky. Spolužiačke, ktorá mala vysoopostaveného otca 5,5,4,3 - výsledná známka 2. Ďalšia mala mamu upratovačku v škole, ktorá nosila úplatky 5,5,5,4,4,3 - výsledná 2. Moja maličkosť bez pespektívy 3,2,2,2,1 - výsledná 3. A toto sa stalo za komunistov, a mohla som robiť čo som chcela.
pokračovanie .....Komunisti padli. Riaditeľská dcéra dnes robí robotníčku v konzervárni, upratovačkina dcéra robí čašníčku. Moja maličkosť bez perspektívy končila Vysokú školu a tento rok obhajuje doktorandskú dizertačnú prácu.Známky zo základnej a strednej vôbec nie sú smerodajné.
Na tych sympatiach je urcite vela pravdy...Bo ja nemam problemi z profesorkami mna maju po vacsine radi aj profesory a samozrejme mam od nich aj dobre znakmy....Ale jako ja nerikam ze sa dobre ucim len proste mi veria a tam to mam ulachcene ked mi enco je a tak ..Ale jedna profka mna nema v laske..Newem preco ale nerozmyslam nad tym..Samozrejme z toho predmetu mam 3 skoro 4....A viem iste ze kebyze mna ma rada tak mam lepsiu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja som z F mala priemer 1.8 a profka ma systemna %,cize mi to vyslo na 3
Ak je to ale skutočne krava a pre nejakú blbosť ťa nemá rada, tak by som ju zakopal pod čiernu zem aj s jej titulom.
Naši učitelia prilepšovali kde sa dalo Nemôžem povedať pol slova.
1. sympatie alebo nesympatie ucitela - bohuzial nie je to vylucene, zistis to lahko, na hodine ho konfrontuj, preco to tak je a ziadaj komisialne preskusanie
2. a k tymto ucitelom patrim aj ja: moze ziak dostat dobre znamky z testov, ktore su predpisane ministerstvom, zalozene vylucne na teorii a lahko stiahnutelne uz vypracovane z netu, ale ked mu dam prakticke zadanie a ja vysvetlujem na praktickych prikladoch (ak sa to da) a on ani len netusi kde je "sever", nemozem mu dat lepsiu znamku, na co su mu take vedomosti a plati to aj naopak, prakticke aplikovanie a iniciativu si cenim