a ty moja zlatá si myslíš že ten kto nemá babu tak hneď bude k tebe bežať či nechceš s ním chodiť? Máš dáke pomýlené predstavy o svete moja A čooo s tou tvojou "lasenqou" 25 ročnou si sa už rozišla? Či si už konečne uvedomil čo doteraz stváral? Aleboooo žeby sa prišlo na to že s tebou spával tak už sedí v base? hmm? Je veľa možností
nemam necem sproste ste som sklamany z minuleho vstahu.....teraz iba fuck and never touch again prejeba vaic nedotkni takže kdoc e ench sa halsy nad 15rokof samozrejmeXD
@1@2@3@5 boze to je ubohe, nepoznam tu holku sice, ale posobi na mna ako totalna kurva, byt na vasom mieste vyhnem sa jej velkym oblukom, NEZNASAM KED NIEKTO POUZIVA TO POONDIATE "Q" alebo "X" namiesto normalnych pismen, i to hovori cosi o charaktere cloveka. A ta fotka s naspulenou hubou... no comment...
Ah jaj...*nezmôže sa na pripojenie procesora k rozvodným káblom* som totálne vyhúlená aké témy tu ja nenájdem. Ja keď som mala 13 tak som denne behala s chalanmi a ani ma nenapadlo, že sa dá s nimi chodiť *možno nezapracovali hormóny alebo som začala hybridnieť???* to je jedno, mladosť taká fajná ved, 13 ročné decko, to si treba užiť nevinosti čo to máte za problems guys??? no des
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a ano mam
a peter ako vzdy ruluje
a ty moja zlatá si myslíš že ten kto nemá babu tak hneď bude k tebe bežať či nechceš s ním chodiť? Máš dáke pomýlené predstavy o svete moja A čooo s tou tvojou "lasenqou" 25 ročnou si sa už rozišla? Či si už konečne uvedomil čo doteraz stváral? Aleboooo žeby sa prišlo na to že s tebou spával tak už sedí v base? hmm? Je veľa možností
aj ja
heh ja nemam babu... ale polovicku mam
Divenka by si rada pichla