npcu.....ten Caplovic a tie jeho koslty bolo dost lahke...aj ta Adela sa dala....ale tie prve basnicky ci co na zaciatku.......fujha ....aj tie temy...pekne som sa ojebkal....cakal som nieco o eure aleko krize a nakoniec ani jedno z toho.....
temy na sloh boli uplne v pohode, vzhladom na tie, kt. kolovali po nete posledne dva dni a test... z toho nemam ziaden pocit... niektore clanky boli vcelku lahke, nad inymi som len sedela a tipovala pri niektorych otazkach som povazovala za spravne mozosti dve, teda pri tych, kde neboli moznosti... ale konecny zaver je, ze mala by som prejst... snad
test mohol byt aj lahsi.. nehnevala by som sa ale snad to dobre dopadne.. no a sloh.. pisala som uvahu na ten divny citat a mam pocit, ze to bola strasna chyba.. mohla som radsej rozpravanie
z testu mam taky niaky pocit.........no neviem ale snad prejdem a co sa tyka slohu tak som si blbo vybrala tu uvahu ale co uz snad to az take zle ako myslim nebude
ja som písala rozprávanie, rozmýšľala som nad úvahou, ale nechcelo sa mi uvažovať, alebo písať otrepané klišé... a zima je krásna bez toho, aby som o tom musela písať maturitnú prácu
a test...myslím, že sa celkom dal, nemám z neho zlý pocit, *klop, klop* uvidíme
noo veru mohlo to byt aj lahsie...ale mala by som prejst... a sloh som pisala o care zimy...nechcelo sa mi nic vymyslat po blbom pocite z testu...ale sak da sa---
zajtra ta anglina bude horsia...fuu...to sa zapotime setci veeru
test bol celkom lahky ale tie temy..jak som sa ojebala ze kriza a euro ece aj profky to vraveli som si vybrala uvahu no..ziadna slava ale nebojim sa ze by som nepresla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a test...myslím, že sa celkom dal, nemám z neho zlý pocit, *klop, klop* uvidíme
zajtra ta anglina bude horsia...fuu...to sa zapotime setci veeru