No Doubt samozrejme poznam, a ich piesne sa mi pacili..keby sa tak naozaj dali zasa dokopy, myslim ze by to bolo fajn..teda fajn pre ich priaznivcov lebo ta hudba ktoru robi Gwen ako solo spevacka sa mi velmi nepaci (na par vynimiek)
Schizo: pop-rock? detinsky? chlapce najprv sa zobud a potom pis. zato, ze hrali ked ty si mal osem nie su detinsky, to ty si bol dieta
mimochodom, nieje to pop-rock, ak vobec vies co to je, ale third wawe ska-punk. v tejto formacii maju prsty taki ludia ako Eric Stefani, ktory bol nominovany na Grammy Awards ci Tony Kanal, co je jeden z najmelodickejsich bassakov akych poznam. aka detinskost? kde si na to prisiel?
Hej, aj ja mam rada stare no doubt... Ficim na ska, tak to bude tym... No nove no doubt alebo ked zacala Gwen spievat sama.... hroza... to sa neda ani pocuvat. No pred dont speak to bolo fakt super. a tiez neviem, co je na tom detinske.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
mimochodom, nieje to pop-rock, ak vobec vies co to je, ale third wawe ska-punk. v tejto formacii maju prsty taki ludia ako Eric Stefani, ktory bol nominovany na Grammy Awards ci Tony Kanal, co je jeden z najmelodickejsich bassakov akych poznam. aka detinskost? kde si na to prisiel?