no keď už sa chválime, tak aj ja s mojím percentilom zo sloviny, že 99,8 by som sa mohla matiku nepamätám, ale to bolo okolo 68, nič moc...nemáme sa radi s matikou
.Matika primitívna, ale aj tak som v nej mala dve chyby, čiže 90, leebo samozrejme nedočítavam príklady... A na slovine som dávala už pozor, takže to mám na 95.
@7 ja len toľko že tento aj minuloročný je fakt tak, ale prosím ťa, ako môžeš porovnávať monitor spred 20 rokov a terajší, ako nič v zlom ani nič, ale príkjlad typu spočítajte 254+2587 a pod. tak to sa ani nečudujem, dnešný bol fakt ľahký, ale niektoré minulé hlavne zo sloviny boli naozajstný minfuck a to robí problém aj niektorým učiteľom určiť jednoznačnú odpoveď, prečo? pretože niektoré otázky sú stavané na logiku, ktorou bohužiaľ nie je každý obdarený, a ešte čítanie kníh a textov je vtom ideálne, že má na to každý iný pohľad, ako teda sa má určiť tá práva odpoveď. A teraz viem že dostanem nával odpovedí, že je to ľahké, ale niektoré otázky sú fakt bullshit, a nedá sa to porovnávať UŽ len spred troch rokov, kedy boli monitory fakt primitívne.
a nemám rád, keď sa k príkladom o polovicu mladších študentov odvolávajú o dosť starší, so slovami že je to primitívne, ja tiež môžem vysmievať prvákov, že nevedia spočítať najmenšie celé čísla (ach)
tak my čo sme si kontrolovali tak matiku by som mala mať na 100% ..to bolo úplne primitívne..a slovinu netuším ...slovina sa mi zdala ťažšia ako matika
ja neviem nerátala som si to, ale hádam to dám na tých 90% Ale matika bola až veeeeeeeeeľmo ľahká a v slovine také nejednoznačné otázky... že "ako by ste doplnili nadpis textu?" neznášam také otázky
@poke vieš ono to je tým že čím si starší tým sa ti to zdá lahšie... ja by som mal teraz z matiky 100 % keďže som to skúšal počítať a mal som to bezchybne... ale chápem.. aj mne to liezlo na nervy keď som bol v deviatke a sestra mi toto vravela
@creavnitvsemhda ono aj toto bolo jednoduché i pre trojkára na ZŠ, ja som mal skôr na mysli iné ročníky, napr. skús monitor zo slovenčiny rok 2012, ikeď pravda, už si starší vyspelejší, ale niekedy to fakt nie je ani o vedomostiach ale o logike alebo až tobôž o tipovaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A ja, keď už sme tu, tak pred rokom SJ na 94% a z matiky na 65% 8) Aj keď no, matika mohla byť viac
@atep áno, kedysi dávno