tajne milujem @hluzar -a a nemôžem ho dostať do svojich sieti, vždy sa mi tam zatúla nejaký žralok škaredý a ja len toho hluzárika by som rád.........filip
Ale inak (teraz bezohladu na to, ze zajko si zo mna robi dobry den) par krat som sa stretol s tym, ze ma niekto chcel az po tom, co som mu dal najavo vlastny nezaujem. Mrzi ma ak ranim niecie ego, ale to je totalne retardovany pristup....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
poraďte čo mám robiť?
Nestojim o teba, pretoze si povrchne zalozeny gigolo veduci polygamny zivot ktory ma navyse frajera.
Nechap to zle, nesudim ta. Len mam inu predstavu o laske ako ty
@hluzar nič proti tebe nemám prídeš mi normálny, ale za túto anketu si daj facku
Necháp to zle, len mám inú predstavu o láske ako ty..........filip
Ale nie ... nedávno som sa rozišiel ... ale s kamarátkou ideme oslavovať valentín v krčme nad partičkou šachu
Ale NIKDY nedopustím, aby sa to dozvedel nie len ten človek, ale ani ktokoľvek na svete..
A inak, do prdele aj so sprostým Valentínom..
z iného uhľa pohľadu ho budem tráviť tak, ako 2o predchadzajúcich - so statusom "single"
neviem!