@anitchka nuž chcela by som mať tvojho učiteľka/učiteľku.. my musíme pekne všetko sypať, nakoľko nás skúša z hocičoho, teda systémom: -Otvorím si niekde učebnicu a ty mi to všetko povieš -
@nathalicatko tak naša učiteľka je strašne v pohode, ona ani nekladie dôraz na presné dátumy a systém "že od slova do slova", ona hlavne chce aby sme pochopili podstatu tých udalostí a tak
A ďalšia vec, prosím ľudia, ja chápem, že ste niekedy v zlom rozpoložení, čakáte tu nejakú podporu, aj že nič nezakazuje sem dávať podobné veci, ale ak sem začne dávať každý krivdu, ktorá sa mu cez deň stala už to tu nebude fórum, ale stena nárekov
A ktoré bolo to druhé učivo ? Možno to spravila naschvál, lebo vedela, že druhé naučené niesi.Ja to na dejáku robím tak, že sa naučím to, z čoho chcem odpovedať a iba tak zbežne si pozriem tie predtým aby som to vedela aspoň obkecať nohami-rukami Máme dobrú učiteľku, síce ma nemá rada, ale naučiť vie, ku každému učivo pridá nejaký príbeh pomimo a hneď sa to lepšie učí.
@anitchka no to chce aj od nás, len aby sme to vedeli pri každom učive.... + my musíme vedieť všetky dátumy a ako bonus aj všetko správne vyslovovať a písať..
@sompovedal tak tak.. tie dejepisarky su velke k*rvy
@semhamforas tak to si asi nemal dejepis na strednej.. lebo u nas na gymnaziu by si mal z dejepisu trojku prinajlepšom z písomky... aj ked skor 4 by si mal
mám 5 vecí zo 7 vecí dobre v jednom cvičení a ona mi strhne 2 body zo štyroch??? a navyše máme tri nejake rozdelenia ludu a ona da ulohu: napis rozdelenie ludu v meste.. no a co ja viem ktore ona chce? samozrejme som dala to iné čiže som mala nula bodov!
a ako vyzera naša hodina dejepisu? učiteľka celúhodinu rozpráva a ty ani nevieš čo si maš zapisovať.. a ked si aj zapisujes tak nestihas
vsetko na strednej bolo lahke. to ked budes na vyske, tak tiez povies: "viete co? dajte mi toto, lebo zvysnych 400 stran som ani nevidel" ?? tvoja chyba. mas sa ucit
@sompovedal haha chlapce ty sa mas jako dobre ty kks more sa tu stazujes ze ti dala ine ucivo ja zajtra pisems z celeho zosita s 1.aj 2.sv vojny na slovensku aj vo svete mi je fest na smiech...
Ja nechápem ,čo riešiš.... ako, ona nie je povinná ťa vyskúšať z toho, čo si sa ty ráčil naučiť... ona môže mať u prdele, že si sa učil iba bernolákovcov. No, asi ťa to nasralo, keďže si dostal 5... Ale ake by malo to skusanie zmysel keby sa kazdy naucil odrapotat jedno ucivecko a koniec? myslim, ze je v jej zaujme, aby ste tomu dejepisu rozumeli komplexne...
Asi takové problémy, jako řešit kde budeme zrovna spát, co jíst, jestli nás někdo nepobodá nožem někde na nádraží, nebo v parku na lavičce, jestli nám někde nezabili kamaráda a tak podobně - to jsou naše každodenní starosti .... Streetkids Working class.
to je dobra spina... jak ti moze dat patku ked si sa prihlasil--- a este aj inew ucivo...fuj ta nema moc moralnych hodnot a ze ucitelia maju byt prikladom .
tak nám učitelia stále hovoria že sa máme naučiť nové učivo a tri látky dozadu, ale keď sa niekto prihlási odpovedať tak ho má skúšať to, na čo sa žiak prihlásil. akože dejepis som nikdy nevedela a ani ho vedieť nebudem ale to ti urobiť nemala
to je problem....predstav si ze budes raz chodit do roboty a budes musiet robit to co ti druhy prikazu a vtedy kedy ti prikazu, a aj ked ti to nebude vyhovovat ... a nikoho to vobec nebude zaujimat, musis pocitat s viacerymi alternativami...ako sa mozes prihlasit ked niesi poriadne nauceny...este si vyberat z coho odpovedat kks
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
A ďalšia vec, prosím ľudia, ja chápem, že ste niekedy v zlom rozpoložení, čakáte tu nejakú podporu, aj že nič nezakazuje sem dávať podobné veci, ale ak sem začne dávať každý krivdu, ktorá sa mu cez deň stala už to tu nebude fórum, ale stena nárekov
Ja toto spraviť našej dejepisárke tak ma vysmeje a pošle na miesto s 2 päťkami
Som zhrozeny z takehoto pristupu k uceniu sa doma
@semhamforas tak to si asi nemal dejepis na strednej.. lebo u nas na gymnaziu by si mal z dejepisu trojku prinajlepšom z písomky... aj ked skor 4 by si mal
a inak k téme... mal si si pozrieť aspoň opakovanie, predošlé látky aspoň prečítať, možno by to pomohlo
u nás takú možnosť, že vybrať si látku z čoho chce odpovedať, dávajú len takým čo stoja tak na prepadnutie, aby aspoň nejakú 4 tam mali a prešli
a ako vyzera naša hodina dejepisu? učiteľka celúhodinu rozpráva a ty ani nevieš čo si maš zapisovať.. a ked si aj zapisujes tak nestihas
A inak, máš naozaj úžasný prístup. Nemôžeš čakať, že ťa vyvolá akurát z toho jedného, čo si sa učil.
a stredoskolsky dejepis..pch..to je nic
pamätaj, že až tu nebudeš budú.........
nemáš čo kalkulovať z čoho pôjdeš odpovedať, máš vedieť všetko.