No nie je to pán? Ta za 4000 ojro v prepočte minul, ta kameruje ho frajerka, ta prechádza sa po ňjú jórku jak keby mi patrí Times Square, ... však my máme na Slovensku normálneže... bžilionára!
deti ho obdivujú a slováci doneho pičujú. Keby ho len deti obdivovali a keby sme nemali komplexy a nepičovali, tak je nula a nemá sa čím vyťahovať. to je gro celého rytmusa. To že mu vynadáš mu dvihne ego
nekukala som to, len tak som zablúdila do tejto diskusie, aby som vedela, o čom vlastne je a len toľko k tomu, že nie je umenie minúť kopu peňazí, ale vedieť skvele nakúpiť i za málo
Za tú cenu by som mala nielen plnohodnotne vynovený šatník, ale ešte aj tú skriňu, kam by som to dala a ešte by mi toľko ostalo...
Keby zarabal na tom svojom umeni napr. v New Yorku, tak by chodil pozdravit ciernu rodinu v gete Lunik 9. A natocil by klip, ako bol Bratislave, Banskej Bystrici a Kosiciach a nechal vsade po 4000eur. Lebo do igelitky nakupil nejake tie znackove veci, na mieru rucne usite (za mysku ryze) kupene u zlteho skuliaceho kamarata . . .
--
Pozeral po znackovych obchodoch, lebo len pozerat sa mu dovolili. A 4 tisicky spravil, ked sa hrabal v kute s bannerom "vypredaj", "zlava" a "mierne poskodene veci".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Teraz máš povedať že úroveň fór na Birdzu klesla.
A vieš prečo to tak je? Kvôli komentárom ako si práve ty napísala.
ani shift sa mi kvôli nemu nechce stláčať.
Vieš, ono fórum je myslím o tom, že ľudia tam pridávajú diskusie a ostatní majú diskutovať, nie hrať sa na frajerov keď niekoho "inteligentne" odpíšu.
No nič, bola to chyba, všetci tu všetkých odpisujú, tak vyzerá zakladanie diskusií na Birdzi, asi zostanem pri komentovaní
Ja sa skôr smejem takým ľuďom ako ty.
Nie som jeho fanúšička, ale myslím si, že práve toto bolo jeho cieľom.
Keby mám peňazí čo on, tiež si kúpim čo chcem a je mi jedno čo to stojí, len.. jasné.. Slováci.
Za tú cenu by som mala nielen plnohodnotne vynovený šatník, ale ešte aj tú skriňu, kam by som to dala a ešte by mi toľko ostalo...
--
Pozeral po znackovych obchodoch, lebo len pozerat sa mu dovolili. A 4 tisicky spravil, ked sa hrabal v kute s bannerom "vypredaj", "zlava" a "mierne poskodene veci".
a čo sa týka rytmusa iba potvrdzuješ jeho slová