Idem si ho tak v MHD a zvoní mi mobil. teraz dojde taká nepekná teta bez zubov (teda jeden mala), pobiednejšieho výzoru a začne ma otravovať nech jej ho požičiam. Ked som povedala že nie, (ako chudobný študent z 1€ moc nezavolam), začala mi nadavať že nev
ja by som pozicala, keby ku mne prislo napr. nejake dievca s tym, ze sa nevie dostat domov alebo ze sa jej nieco stalo. ale bezzubej pofidernej tetke asi nie.
Nie nepožičiala by som... a nie z toho dovodu, že som lakomá alebo nechcem ostatným pomocť... jednoducho v tomto ľuďom neverím, pochybujem žeby sa mi vrátil s5, nikdy nevieš a tiež ho nemám zadarmo, aby som mohla mávnuť rukou a povedať čo už nevadí..
Mobil väčšinou ľudom takto požičiavam, bez váhania. Nemal som s tým ešte problém. Ja tých pár pretelefonovaných centov ani nepocítim a aspoň niekomu pomôžem...
Stala sa mi už aj dva krát situácia, že som telefón potreboval požičať ja... Raz som zohnal hneď, druhýkrát si o mne pomysleli, že som socka...
raz prišla ku mne taká postaršia pani, vyzerala slušná ale bola nervózna, pýtala sa či by som jej nedala zavolať dcére, že sa niečo stalo, jej číslo mala napísané na papieriku. Tak som jej dala zavolať, popísala jej tam ako jej vypli prúd, elektriku, posťažovala sa atď...
po zavolaní mi dala požehnanie a veľmi pekne poďakovala
takýmto dám, ale v takomto prípade by som jej určite nedala
@newbeetle :nepozical...sa s nim mozes rozlucit rovno. a z toho nadavania si nic nerob. ja vecne taku krpatu ciganku na stanici stretam ked tam cakavam frajerku a dotierava je sa k tebe postavi alebo drga do teba ze nech jej das peniaze. tak pokazde jej poviem ze nech ide robit a bude mat peniaze. tak zacne nadavat. a mam ju hlboko upici, len skoda ze ich chrani zakon inak by som jej aj nieco spravil a nie koli farbe pleti ale koli spravaniu. Voci slusnemu ciganovi nic nemam aj ked zial tych najst je strasne tazke.
Keď som šiel busom do Po tak k jednej babe pristupila taka pani, biela ale správaním blízko k "neprispôsobivým občanom" že či jej nedá zavolať , potom ako si zavolala jej nechcela vrátit telefón že ona ho ešte bude potrebovať viac ako ta baba , úplne nechápačka tej drzosti zobrat niekomu telefon a nechciet jej ho vrátit a ešte sa chovala ako keby to bola uplne normálna vec , tej babe bolo až do plaču,, no naštastie z predu busu prišiel neaký chalan vytasil policajný preukaz, poriadne ju zdrbal a panička mobil vrátila. Ale človeka zarazí tá drzosť že v buse plnom ludí vezme niekomu mobil a tvári sa že je to normálne.
áno áno,určite by som požičal socke mobil,hoc aj nový eyePhone...
Aj keď,človek nikdy nevie,kedy nastane tá situácia v jeho živote,kedy bude on potrebovať si od niekoho zavolať a zrovna nebude na blízku žiaden kamarát...
@2 presne to sa stalo aj mne a zaplatil mi 5euro za cca 1minútu telefonátu možno menej nakoľko telefóne búdky v meste niesu a údajne bol spolužiakom gašparoviča a na otázku ako sa volal nepovedal že vraj je to tajné.
tie staré babizne v MHD ma tak neskutočne iritujú, že už len čakám na deň, kedy budem podráždená a zase ma nejaká vytočí, rupnú mi nervy a pomôžem jej dole schodami!!!
Mne sa minule stalo, že mi začala jedna babizňa nadávať za to, že som sa jej neposunula od tyčky keď vychádzala (lebo naokolo bolo pri poloprázdnej električke asi málo miesta ...a nie, problémy s chodením nemala) ... ja asi budem nosiť nejakú ceduľku s varovaním, lebo kebyže v ten deň ma pred ňou niekto vytočí, tak by mi bol ukradnutý zápis o ublížení na zdraví... len kopať a kopať...
NIE! Môj mobil Požićala by som ho len ľuďom, ktorých dobre poznám a aj to s tým, nech povie tej osobe kde volá, nech mu/jej zavolá späť, že proste nemám voľné volania. Alebo človeku, čo ma niekde spokojne pozve a s ktorým o prachy naťahovačky nerobím. No ale bezzubej tetke starej? Nie. Nemám páru kto to je, na 99,9% by mi ho šľohla. Tak by som jej povedala, že keď už ide domov, tak načo má mužovi volať, veď ide za ním. Proste nech si volá tetka zo svojho, ja s jej problémami nič nemám. A fajn, môže sa to niekedy aj mne stať, napríklad sa stratím alebo mi mobil ukradnú a nebudem doma. Ale to by som človeka poprosila, že ho môže držať aj v ruke, že som sa stratila a mamine len prezvoním, nech zavolá späť. Alebo by som sa pýtala na políciu, tam by mi snáď už pomohli A propo, každý ide za seba!
Nepoziciavam, nedavam, nepredavam a nepomaham cudzim podivinom. Nadavky neoplacam - ani mnou nepohnu, do momentu ked uz mam toho dost potom vytiahnem skorpioni stilet a bude zle.
Nie, nemáš sa cítiť previnilo. Takisto keď si ty napr. nenabiješ kredit a teraz potrebuješ dôležito zavolať a nemôžeš, tiež si si to mala zariadiť tak, aby si mohla a ona sa tiež mala tak zariadiť, aby sa vedela skontaktovať s dotyčnou osobou. Mala si povedať, že už nemáš kredit a ospravedlniť sa a neriešiť to ďalej. Takisto ja nemám problém niekomu na ulici dať nejaké drobné, ak potrebuje a ak mám, ale vytáčajú ma dotieravý nesympatický ľudia, pretože nevieš kto aký je a kedy ťa môže okradnúť. Mobil by som určite nikomu nedávala. Nepožičiavam ho ani známym, len priateľom, keď potrebujú, takže nemám dôvod dávať ho cudzím ľuďom.
Hej veď ani sa si nepožičiavam od ľuďí na ulici mobil kks
By som taký bordel narobila -.- neznášam keď ma takíto ľuďia otravujú... moji rodičia pekelne makajú aby som ten mobil mohla mať... nech ide makať aby si zarobila na mobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
či zavolať či žičať či hocičo
keď sa idem opiť by mala prísť tá socka a vziať mi mobiľ!
Stala sa mi už aj dva krát situácia, že som telefón potreboval požičať ja... Raz som zohnal hneď, druhýkrát si o mne pomysleli, že som socka...
V tejto situácii by som ho ale asi nepožičal...
po zavolaní mi dala požehnanie a veľmi pekne poďakovala
takýmto dám, ale v takomto prípade by som jej určite nedala
"Prosím Vás, lidi.. všechno je o nějakým dohovoru, jó?"
Aj keď,človek nikdy nevie,kedy nastane tá situácia v jeho živote,kedy bude on potrebovať si od niekoho zavolať a zrovna nebude na blízku žiaden kamarát...
poslal by som ju tam odkiaľ prišla a žiadny mobil by som jej nedal.
Mne sa minule stalo, že mi začala jedna babizňa nadávať za to, že som sa jej neposunula od tyčky keď vychádzala (lebo naokolo bolo pri poloprázdnej električke asi málo miesta ...a nie, problémy s chodením nemala) ... ja asi budem nosiť nejakú ceduľku s varovaním, lebo kebyže v ten deň ma pred ňou niekto vytočí, tak by mi bol ukradnutý zápis o ublížení na zdraví... len kopať a kopať...
By som taký bordel narobila -.- neznášam keď ma takíto ľuďia otravujú... moji rodičia pekelne makajú aby som ten mobil mohla mať... nech ide makať aby si zarobila na mobil