Nechapem tomuto » www.cerrn.estranky.sk/clanky/casoprie... pozrite si to akoze je to fakt zaujimave a ten koniec je strasne na zamyslenie aj vy sa stale nad tym zamyslate a nic vam nedojde ? pozrite si to cele stoji to zato a vyjadrite sa k tomu
asi by som potrebovala na pochopenie viac ako 9 minutove video ale asi jedina vec, ktora mi nieco povedala bola, ze medzi vsetkym co bolo raz spojene a znova sa oddelilo existuje stale energia.a ak je vsetka hmota len iluziou, tak ju vnimame kvoli tomu prepojeniu rovnako ? alebo?..neviem..kazdopadne zaujimave, ale asi daleko nad moje chapanie na to su tu ine kapacity
tak ale co ine je zivot v pravom slova zmysle..keby sme aj neboli hmotní, ty sam si uvedomujes sameho seba, takze zijeme, nech to znamena pre kvantovych fyzikov hocico nas to trapit nemusi...
tak vsetko je pomerne relativne, ak by sa brali do uvahy vsetky hypotezy a vyroky tak by nam to mohlo byt jedno, pretoze v dalsich paralelnych vesmiroch by sme zili viacnasobne ( vzajomne sa (ne)uvedomujuc ) nejake taketo video, nenacrtlo z tejto "problematiky" takmer nic..
ako to, že nežijeme? @ado122 bolo tam spomenuté (z matrixu) "definuj to, čo je reálne:.."
tak, jak @pernik napísal. naše vedomie je iba zhluk chemických reakcií a el. výbojov, no nesúhlasím s tým, že sme iba obyčajný kus mäsa. Pozri sa na opice, levy, srnky. Tiež v ich mozgu prebiehajú tieto javy... a predsa im "niečo chýba"
Ak myslis to video celkom hore, je pravda, ze si ho treba pozriet viac krat... Ja som ho takisto pozeral na youtube, a na prvy krat som mal rozhadzane myslienky.. Ale ked som si to pozrel 3x tak som uz celkom pochopil co tam chcu vyjadrit tvorcovia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Sme len dokonalý kus mäsa a niektorý si to nechcú priznať.
tak, jak @pernik napísal. naše vedomie je iba zhluk chemických reakcií a el. výbojov, no nesúhlasím s tým, že sme iba obyčajný kus mäsa. Pozri sa na opice, levy, srnky. Tiež v ich mozgu prebiehajú tieto javy... a predsa im "niečo chýba"