no to mi povedzte....ako spracovat mamu aby ma pustila?! a ked sa opyta ze preco som minule s kamaratmi nesla, a ja som jej povedala ze a naco? aby ked bude devat hodin a strapnim sa tym ze och uz je devat musim ist domov!!! a mama ze mozno by si aj do po
no tak to mas dost zle ....ja som vcera prisiel domov o pol stvrtej a uplne v pohode takze ja sa tesim ze mam taku mamu ...no a ako ju spracovat? no tak to neviem skus sa spytat ze ci by si nemohla spat u kamaratky a môzes ist von
nasi ma nechceli pustat..myslel som si ze uz som velky!
pred tromi rokmi ma uz pustili a odchytili si ma dvaja typci kt ma odviekli a poviem ti nebolo mi moc do spevu,..niekolko krat ked aj teraz idem vyprevadit moju love tak je tak jedenast hodin a neraz si ma odchytilo zopar nackov a ine invidua..a poviem ti radsej ostan doma a nist sa ti nestane ako zazivat taketo situacie,zvlast ked si baba..
matka ta bude pustat postupne ako budes vyrastat..ziskaj si jej doveru a nehraj na nu dake lacne triky.. inak bola tu uz taka diskusia..v casaku je jeden pribeh ze nenavidim mojich rodicov..precitaj si to a je tam dost komentov.. a aj v co ma nasralo je jedna diskusia o tomto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
pred tromi rokmi ma uz pustili a odchytili si ma dvaja typci kt ma odviekli a poviem ti nebolo mi moc do spevu,..niekolko krat ked aj teraz idem vyprevadit moju love tak je tak jedenast hodin a neraz si ma odchytilo zopar nackov a ine invidua..a poviem ti radsej ostan doma a nist sa ti nestane ako zazivat taketo situacie,zvlast ked si baba..
matka ta bude pustat postupne ako budes vyrastat..ziskaj si jej doveru a nehraj na nu dake lacne triky.. inak bola tu uz taka diskusia..v casaku je jeden pribeh ze nenavidim mojich rodicov..precitaj si to a je tam dost komentov.. a aj v co ma nasralo je jedna diskusia o tomto