dalsia tema na ktoru nechcem odpovedat, je dost smutne ze o niekoho by som mala prist a este takto si vyberat? a preco by som mala zachranit iba jedneho? ked budu pri sebe a na dobre dostupnom mieste mam moznost zachranit oboch, ak obaja budu na zle pristupnom mieste tak ani jedneho a ked kazdy inde, tak toho ku ktoremu sa dostanem nie?
teraz vazne: zachranil by som manzelku, pretoze s nou by som si potom mohlo narobit dalsich deti kolko by som chcel (aj ked to vyznelo asi trochu sprosto, je to tak )
4. jJ TO JE uplne spráávna odpoved.. ale vážne ..ked mal bratranec svatbu tak sa ich to farár pytal..a presne ze zachranit manzelku..lebo ze deti si mozu urobit kolko chcu aj tak je to podla mňa krutéé
Ja by som zachranil asi toho kto by bol blizsie. Tym by som si aspon sam sebe ospravedlnil smrt toho druheho, lebo obidvaja su predsa dolezity a nikto nie je dolezitejsi.
Ale aspon by som si mohol povedat, ze som konal rozumne.
neviem na takuto otazku sa neda odpovedat...zalezi od situacie ci by si dalo napr. manzelke pomoct a ci by som bol schopny jej pomoct taktiez sa to tyka dietata...ale najradsej by som zachranil obidvoch. Myslim, ze keby len jeden z nich zahynul znasal by som to rovnako tazko...
ale ked nad tym tak uvazujem, ja by som zachranila samu seba, vybehla pred dom sadla na zem a revala a cakala kym ich zachrania ini pripadne by som pocula ako umieraju, vazne je to hnusne ale neviem ci by som dokazala nieco urobit
Manželku asi a dieťa si spravíme nové kruté ale tak by som to spravil naozaj .. no možnože keby mi to zo ženou neklapalo tak by som ju nechal nech zhorí a zachránil dieťa a našiel novú ženu ... abo by som tam skočil a zhorel by som aj ja a mal by som pokoj
ja tiež manželku... možno to znie morbídne, ale je to tak deti sa dajú narobiť, zas nájsť manželku podla predstáv (čo predpokladáme že taká je je už ťažší oriešok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale obávam sa, že v takej vypätej situácii by som zvolil v rýchlosti dieťa ...
To by si toho fakt veľa dosiahol ...
Hm, sorry, tak to vyzerá keď prirýchlo reagujem ...
Rozmýšľal som zhruba rovnako
Možno to kruto znie, ale je to logické, radšej zachránim ženu s tým, že v budúcnosti bude kompletná rodina ako ...
Dieťa žijúce bez matky to nemá zrovna vyhraté
Ale aspon by som si mohol povedat, ze som konal rozumne.
lenže,stratiť dieťa je hrozné...
fakt si neviem vybrať...