ten chalanko velmi trapny, cierne vlasy tusim, obcas hrube ramy na okuliaroch, neco s Ypslilonom ma v nicky, yoshit... nieco.. alebo nieco take podobne
@efkys čo som tam robila? no najskor sme vonku v zime stáli, ziapali, usmievali sa a kývali a tvárili sa že je to všetko strašne super potom sme sedeli v hľadisku, tlieskali sme, povedali nám , kedy máme robiť "ááááá" a kedy "ooooo" kukali sme ako sa porotcovia strápňujú (hlavne jedna nemenovaná slečna ...samozrejme, keď vchádzali porotcovia, dostali sme pokyn, že máma vstať a fotiť si ich, lebo to "dobre vyzerá na kamere" ..úplne umelé celé, nepáčilo sa mi to..
@efyks nie som si istá, či by som ráno o 10 v mraze a vetre len tak normálne spontánne skákala spolu s ďalšími ľuďmi pred Inchebou vlastne len tak pre nič
@aachab asi ni...i keď skôr sa človek zahreje...ale tak musíme uznať, že v telke by to fakt vyzeralo trápne, keby tam bol záber na hlúčik mrznúcich zazerajúcich ľudí...to je zas také, že načo ste sem išli keď tu nechcete byť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ten chalanko velmi trapny, cierne vlasy tusim, obcas hrube ramy na okuliaroch, neco s Ypslilonom ma v nicky, yoshit... nieco.. alebo nieco take podobne
@YoshtiXiang priznaj sa ty lezb&
bo ak ano tak hentoho typka hodia do jamy plnej vagin
som hetero dievča
si chalan ktororý je na chalanov a tvrdí že je hetero, ale teraz tvrdíš že si homo takže si na baby neklam nás