Pri žiadnej! Väčšiu nudu si pomaly ani neviem predstaviť, byť na pláži, keď je tam 40°C, slnko páli... To nie je pre mňa, skôr nejaká lyžovačka v krásnom prostredí (ach)
@nietimekki ..boze sak ty myslis ze ja tu pesnicku berem ako nejake umelecke dielo ci co? ..sak je to odpad to mas jasne len proste pree mna je ta pesnicka chytlava a ma superslova aked chcem pocuvat nieco s umeleckou hodnotou tak pocuvam ine.
@mielikki ale ta lakava predstava.. lezat niekde cerveny a spaleny.. popripade nadherne spoteny, ze sa pot len tak cicerkom z cloveka leje..
popripade na tej party s premocenym trickom obkoleseny ludmi v podobnom rozpolozeni.. a do toho vsetkeho sa prebyjajuce pachy parfemov, deodorantov a antiperspirantov.. + vypary fajciarov a trosku spolocensky unavenejsich ludi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ani nie k tej pláži, skôr k tej zábave
Na letnej párty
počuvam ju asi 10ty krat po sebe, a pači sa miiii
tá prvááá
@kuvincik
určite táto úžasná, letná, pozitívna.. proste
ak na party s rukou hore tak tuto:
popripade na tej party s premocenym trickom obkoleseny ludmi v podobnom rozpolozeni.. a do toho vsetkeho sa prebyjajuce pachy parfemov, deodorantov a antiperspirantov.. + vypary fajciarov a trosku spolocensky unavenejsich ludi..
keď tie dovolenkové (ne)spomienky sú najviac!!!