Pre začiatok mám trinásť a čo...aj ja poterebujem radu. ,...
Takže mám kamaráta.Poznáme sa cca pol roka.No ale je to je z tábora.Mno a ja ho mám trošku wiacej rada.A blablabla.No a nejak sa to dozvedel kamoš ďalľší a začal zabŕd
1.Verim, ze ten tabor je skutocne prekliaty, kedze su tam sami chudaci opusteni a laskou sklamani 13 rocni zreli ludia...
2.Ano, treba podniknut z tvojej strany nejake kroky na zviditelnenie sa- reflexna vesta a poziarny majak by to mali spravit.
3.Ak to nezaberie, IHNED! zajtra napis sem na Burdz, ze sa na teba nepozrel a takkk...navrhujem zalozit nove temy, aby si to vsetci vsimli...a pis smutne blogy, to je jasne...Stan sa EMOM!
Proste, dievca, vidim, ze to nevyjde....ty si v prekliatom tabore
ehm a dakujem za radu...myslim ze skoncim s tymto..lebo som chcela aby ste mi normalne poradili a nie aby ste sa mi wysmiali zato ze mam trinast a blablabla...
...do riti wed aj wy ste taki boli..lenze zrazu mate 18 a citite sa jako pani sveta a robite i zo vsetkeho prdel...ach boze..
Stifut:pretoze wyhlasila ze by ho chcela lenze nebude chodit so spoluziakom staci???...
Peter22-dakujem za twoju ironiu..radsej to chod wypisowat nejakej zdeptanej EMO..ja toto nepotrebujem dobre???...
...ano pisem wela lebo som sa NASRALA..preso??..lebo newiem co mate proti setkym trinastrocnym...jakoze ja wazne newiem co wy proti tomu mate??,a ste wazne stupidny...len preto lebo wolaka trapna holka napise ze miluje tokio hotel,alebo sa newie sprawit hodnotite tak wsetkych..je to UBOHEEEE....
ok..myslim ze na vek tu uz poukazalo dost ludi, ze??? taaakze ta-daaaaaa - 1. vazna rada v tejto diskusii : 1. to vies jasne ze sme aj my starsi (no my..ja som skoro v tvojom veku oproti podaktorym ale dobreto znie ...) sme mali kedysi taketo problemy ale casom si uvedomis ze si sa trapila kvoli uplnej malickosti ja viem ze teraz ti to tak nepripada ale je to tak..proste to co ta teraz trapi a ako si zalubena donho ti bude pripadat uz o 2-3roky ako mile a dooost vtipne
po2. nech sa ti do toho ostatni nemontuju lebo to aj v buducnosti veci skor pokazi ako pomoze
po 3. mato ma 16 a v tom veku v ako si je to podla mna dost rozdiel (mame s bratom viac nez 4 roky medzi sebou-ako vy dvaja a mozem povedat ze sme na tom dost rozdielne co sa tyka asi skoro vsetkeho)
aaa po 4. ak si myslis ze z toho moze nieco byt tak skus..no co ak to nevynde nebude to posledny chalan co ta nebude chciet (to je ale utecha-co?? ..)a aspon ti nebude luto ze si to neskusila
Mischulqa kluuuuuuuuuuuuuuud, ja som ti ochotný poradiť len som absolútne nepochopil čo si tou vetou myslela...
a myslel som to vážne, musíš im povedať aby ta nechali na pokoji, inak neprestanú...už len preto lebo uvidiaže tebe to asi nevadí a budú si mysleieť že ti pomáhajú
Mischulqa: mno jo dial up (cez pevnu linku) rychlost 56kb/s (cca 4KB/s) dokopy okrem prezerania par malych stranok sa s tym nic nedalo robit.. 3 MB mp3ojku stahovalo cca 15 minut..
tiez som mala 13...pred dvoma rokmi a zopar mesiacov-nie dlha doba...ale ak som mala problem,tak som to riesila sama a nie cez net...a k tej tvojej kamoske..ak jej vadi ze je to jej spoluziak,tak ho velmi nechce...je super mat kamosov,ale zeby sa mne mali starat do zivota...nie diky...rada je dobra vec,ale take dohadzovacky su trapne
Ovalte ma kladivom, ale ja stale neviem, co vlastne potrebuje autorka diskusie od nas vediet ...to akoze chces vediet ci si mozes ako 13.rocna zacat s 16-rocnym?...som ozaj dako mimo, to asi z toho pocasia
mischulga, ja som mala tiež 13 a velmi dobre si pamätám, koľkokrát som vtedy bola bezhlavo zaľúbená a nevedela si pomocť.
A vôbec ta preto teda neodsudzujem, ale tiez akosi nechápem, v čom je problém.
Ale asi mas rada chalana, s ktorým si sa spoznala v tábore a ma 16. A ty ho mas radsej a tvoji kamosi sa to dozvedeli a začali sa do toho starat, ze mu to más povedat. A ty teraz nevies, čo dalej.
Teda ak som to aspon scasti dobre pochopila, tak podla v prvom rade povedz tým tvojim kamaratom, ze sa do toho nemajú pliest, pretoze potrebujes cas na rozmyslenie a chces sa rozhodnut sama.
Mas 13 a si teda dá sa povedat mladá na lasku, ale ak si myslis, ze by z toho mohlo niečo byt, tak to skus tomu chalanovi, ktorého mas trosku viac rada povedat, mozno to víde. Ale mozno nie a medzi vami už nebude ani to, čo bolo doteraz.
Ty sama musís usudit, či to za ten risk stoji, vela stastia
MLADA SLECNA..NEROZCULUJ SA,TAKETO TABOROWE LASKY ZAZIL KAZDY,AJ MY SKOR NARODENI...JE TO PEKNE,A O PAR ROKOW SI NA TO SPOMENIES,A BUDES SA NA TOM SMIAT:}..PROSTE TO IDE WEKOM TIE WZTAHY,AKO SA BUDU WYWIJAT,AKO TO POJDE DALEJ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
no a k téme, súhlasím s rockstarom, musíš to urobiť inak neprestanú - najma tomu maťovi
Takze:
1.Verim, ze ten tabor je skutocne prekliaty, kedze su tam sami chudaci opusteni a laskou sklamani 13 rocni zreli ludia...
2.Ano, treba podniknut z tvojej strany nejake kroky na zviditelnenie sa- reflexna vesta a poziarny majak by to mali spravit.
3.Ak to nezaberie, IHNED! zajtra napis sem na Burdz, ze sa na teba nepozrel a takkk...navrhujem zalozit nove temy, aby si to vsetci vsimli...a pis smutne blogy, to je jasne...Stan sa EMOM!
Proste, dievca, vidim, ze to nevyjde....ty si v prekliatom tabore
..pre wasu informowanost..som z tej partie jedina co ma 13 ..
...Pašťo mám 16,Maťo 16,Rasťo 15,Kika 14(coskoro 15),Dada 14...
...do riti wed aj wy ste taki boli..lenze zrazu mate 18 a citite sa jako pani sveta a robite i zo vsetkeho prdel...ach boze..
Stifut:pretoze wyhlasila ze by ho chcela lenze nebude chodit so spoluziakom staci???...
..a okrem ineho...ked si myslite ze cely tabor tworia 13 rocni ludia zjawne newiete co je to taborrrrrrr.. ..
...ano pisem wela lebo som sa NASRALA..preso??..lebo newiem co mate proti setkym trinastrocnym...jakoze ja wazne newiem co wy proti tomu mate??,a ste wazne stupidny...len preto lebo wolaka trapna holka napise ze miluje tokio hotel,alebo sa newie sprawit hodnotite tak wsetkych..je to UBOHEEEE....
....Peter22 kludne si rob srandu dalej uz som si zwykla...
...Myslim ze takto nic newyriesim.papa..
...chcela som totizto pocut uprimny nazor a nie urazanie...
po2. nech sa ti do toho ostatni nemontuju lebo to aj v buducnosti veci skor pokazi ako pomoze
po 3. mato ma 16 a v tom veku v ako si je to podla mna dost rozdiel (mame s bratom viac nez 4 roky medzi sebou-ako vy dvaja a mozem povedat ze sme na tom dost rozdielne co sa tyka asi skoro vsetkeho)
aaa po 4. ak si myslis ze z toho moze nieco byt tak skus..no co ak to nevynde nebude to posledny chalan co ta nebude chciet (to je ale utecha-co?? ..)a aspon ti nebude luto ze si to neskusila
a myslel som to vážne, musíš im povedať aby ta nechali na pokoji, inak neprestanú...už len preto lebo uvidiaže tebe to asi nevadí a budú si mysleieť že ti pomáhajú
A vôbec ta preto teda neodsudzujem, ale tiez akosi nechápem, v čom je problém.
Ale asi mas rada chalana, s ktorým si sa spoznala v tábore a ma 16. A ty ho mas radsej a tvoji kamosi sa to dozvedeli a začali sa do toho starat, ze mu to más povedat. A ty teraz nevies, čo dalej.
Teda ak som to aspon scasti dobre pochopila, tak podla v prvom rade povedz tým tvojim kamaratom, ze sa do toho nemajú pliest, pretoze potrebujes cas na rozmyslenie a chces sa rozhodnut sama.
Mas 13 a si teda dá sa povedat mladá na lasku, ale ak si myslis, ze by z toho mohlo niečo byt, tak to skus tomu chalanovi, ktorého mas trosku viac rada povedat, mozno to víde. Ale mozno nie a medzi vami už nebude ani to, čo bolo doteraz.
Ty sama musís usudit, či to za ten risk stoji, vela stastia
Ovalte aj mna...!!!
toto je aj na mna privela.........
Snake 88- kludne sa pridaj..ovalime aj teba