čo hovoríte na chlpaté nohy? na chlpatý pásik pod pupkom? ja sa holím v lete podpazušie a to dole, iba ked sa mi chce, v zime na to serem...no a tvar a bradu beriem samozrejme....
Mne osobne chlpatí chalani neprekážajú...nie je potrebné, aby ste si holili nohy, pokiaľ sa nevenujete závodne napríklad plávaniu..., ale holenie podpazušia v lete je len plus...
súhlasím s Cassiope. Podpazušie a "to dole", ako to nazývaš, sú stokrát lepšie bez ochlpenia, ako s ním. Nohy sú v pohode chlpaté a ani "cestička do raja" mi nevadí
Do paze... Co sa to dnes deje? Chalan ma byt chlpaty, tak nech je chalan chlpaty. Nahodou chlpate nohy a ruky sa mi lubia. Ale zase vyberat si chlpy spomedzi zubov nie je nic moc... Vyholene podpazusie tiez schvalujem a pasik chlpov pod pupkom alebo ako to nazvala Nikuska7 - "cesticka do raja", je to uplne najsexy, co moze byt...
jj holit sa treba chalani...pripajam sa k nazoru vacsiny....az na to ze ak ma nejaky chalan na nohach z chlpov pancuchy doslova tak to by sa holit malo...inak nohy nie
btw..aby som nebol OT..myslim si ze ked si chalan holi nohy..thak je to oodweci...ak samozrejme nieje nejaky sportowec..kde to trreba alebo nieco thake.ale obycajne.mi to pripada diwne
no tak mne sa moc nepaci ked sa chalani holia... akurat tak podpazusie to este chapem... ale nohy a tak.... a ten pasik pod pupkom ... no mne sa prave ten strasne vidi ... vzrusuje to ..... a na tvari... noo proti nejakej tej briadke by som nemala nic ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Someonek:mne to nevadi...
Tommyhot: PLS, nereaguj na snakeho....
Mouch4 No a co? Tak sa tu zjebavame. Nas to bavi, Je to nieco take, ako novy sport.