... verite ze jeden jediny chalan je vam predurceny?? a hlavne v tomto veku..?..dnes som chcela jedneho chalana..aj on mna ale nevedel sa rozhodnu medzi mnou a kamoskou..(kkt ale neva..bol len na uzitie si )..ale ako napotvoru on si zacal s kamoskou..ja
Toto forum, zalozene 14-rocnou pomylenou osobou, je jedna velka choroba - je to moj dnesny asi druhy prispevok, ale celkom som rad, ze som ho vpisal prave tu! D*E*M*E*N*C*E
@25 v tom, že sa tváriš ako najväčšia čaja a dávaš to najavo celému svetu. ked raz vyrastieš, pochopíš v čom je rozdiel medzi normálne ožratými a tebou
@26 hej hej...ja sa netvarim ako najvecisa caja...nikdy som sa tak netvarila ano to nemam v umysle...aa rozdiel medzi normalne ozratymi a mnou...ze coooo???
hmmmm, niako sa vam tu straca pointa toho na co sa malo odpovedat ale neva ale nechapem ta ved si vravela ze mas chalana ktoreho lubis a ze tento bol len na uzitie si???!!! ja toto nechapem! a vy ostatni ved ju nemozte sudit a nadavat jej ked ju ani nepoznate. POINTA - neexistuje niekto predurceny existuje len PRAVY chalan ktoreho musis najst medzi ostatnymi.
ja mam sice iba 15 ale mam chalana viac nez ro ka pol.. milujeme sa nadovsetko!!.. som na neho naviazana nevravim ze sme sa ete nehadali ale stale je medzi nami ta iskra a mam pocit ze nikdy nevihasne viem si predstavit zvot snim ,, je to chalan akeho si baba moze zelat!!
ach baby........ja mam 15 ties hej a snazim sa vysvetlit jednemu tipkovi ze nic nebude, a nad ty druhym este uvazujemm...bose to je dilema.......ktoí je ten pravy? : :jezissss ved nerieste a budete radi ze vam je dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
och zaujímalo by ma, kto berie takého blbosti a z kade