samozrejme, že skúsim.. ešte som nikdy nespravila tak, že by som sa na skúšku vysrala.. išla som, aj keď som veľa nevedela vždy je aspoň malá šanca, že sadne otázka
Podla toho co to bude. Ak test tak jednoznacne idem tipovat (to sa aj lahsie odpise), ak su to otvorene ot. tak ako sa poznam celu noc by som lamentovala nad tym ci ist ci neist namiesto ucenia a ak by to bola ustna tak by som sla asi rovno na opravak.
ja, keď sa raz prihlásim na skúšku tak vždy tam idem aj keď neviem nič. proste idem a vždy všetko napíšem aj keď neviem tak píšem kokotiny a niekedy sa zadarí
Skúsim to napísať čo najlepšie... T.j. prísť do školy skôr a napísať si ťaháky na lavicu, obsadiť si dobrého fleka v triede
a keď mi na tom záleží a je to niečo, čo sa nedá opraviť ani nič, tak sa na to vyjebem a nepridem... ale obvykle to idem aspoä skúsiť, keďže na známkach mi až tak nezáleží
keď viem niečo na 30-40% tak to je veľmi solídne...väčšinou viem tak 15,42% - 28,54% z 50-tich % všetkého čo mám vedieť (t.j. 1/2 celého obsahu problematiky=1/2 zo 100%,keď predpokladáme že 100% je celý obsah, teda 1/1)=> v skutočnosti teda väčšinou viem cca. 25%, čo je 0.25 teda 1/4 z 50%, t.j. 1/4 z 1/2(tých 50%) z celku, logicky teda viem približne 1/4 z 1/2 z 1=> 1/4 x 1/2 x 1=1/8=0.125=12.5%, teda viem asi 12.5% z celku čo je presne o 17.5% menej než je tvoja minimálna vedomostná hranica (30%) a skúšku urobím, A čo z toho vyplýva?....absolútne NIČ, ja totiž využívam TAJEMSTVÍ (the Secret)==>
a som ILUMINÁT ! pozn.: Za správnosť výpočtov zodpovedá Matematický ústav SAV
akoto tka vidím tak všetky svoje skúšky idem len "skúsiť"
veď ja ničomu nerozumiem
a ak rozumiem tak som na to vcelku jebala a neviem to na úrovni na akej by som chcela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
+posledná možnosť na hlasovanie.
A stym, ze viem tak malo na skusku ani nema zmysel ist. Ale neviem este sa mi to nestalo.
a boha miree netraged... niesi na stu alebo na fričke
a pokiaľ nie, tak 40% je aj tak viac ako viem zvyčajne
teda nie, nie som, ale veľakrát to tak fakt bolo
a keď mi na tom záleží a je to niečo, čo sa nedá opraviť ani nič, tak sa na to vyjebem a nepridem... ale obvykle to idem aspoä skúsiť, keďže na známkach mi až tak nezáleží
vela krat som siel na skusku tak ze som vedel tak 70% a vacsinou to stacilo
Ale ak chces vediet, ci by som isiel na skusku keby som to rano pred nou vedel na 30-40% tak nie, rovno by som siel na opravak.
veď ja ničomu nerozumiem
a ak rozumiem tak som na to vcelku jebala a neviem to na úrovni na akej by som chcela