Dobry vecer dobrovoľnci, makači, studenti .... Uz ste niekedy robili nocnu inventuru v obchodnom retazci ? ... Vcera som bola prvy raz, dnes som rozbita ako davno nie, ale fajn. Kto bol, ako bolo ? Chodite pravidelne ?
potom som robieval ešte aj nočno-denné šestnástky v tlačiarňach, kde som celý ten čas stál na mieste a snažil sa spraviť čo najviac práce bez akýchkoľvek prestávok, keďže to bolo platené úkolovo na to by som sa už nedal
moje jediné "nočné" smeny sú za barom ono to je v pohode počas normálneho dňa. začnem o šiestej, bar zatvoríme o jednej (ak sú ľudia príliš drbnutí a nechcú odísť, tak aj neskôr), upratujeme do druhej, pol tretej a ide sa dom (ak ľudia nechceli odísť, tak aj do pol štvrtej. odchádzajte z podnikov, keď vás vyhadzujú, nebude opití blbci)
ale také piatkové smeny, keď je ešte o bar nižšie karaoke, tak to som rada, ak nezaspím cestou na nočný spoj.
ale my to robíme tak, že sa počas práce opíjame, inak by sme to tam fakt nedávali
Raz som bol v Kauflande , poslal som toho vedúceho do Pi** a šiel som preč, lebo ma začal predvšetkými nahlas zdrbávať , že som si zobral zlé nálepky. A to stačilo slušne povedať "pomýlili ste sa máte zlé nálepky chodte si ich vymeniť " Ale ne ten trtko začal po mne vrieskať ako Jeblí. Takže už nikdy viac.
@tasha5 bola som v Tescu, ked som tam kedysi brigadovala, pocitala som zosity a ine kraviny, bavilo ma to ale ako vzdy nocna ma zabija!!! Ja nevydrzim byt do rana hore, aj ked si dam hocico, citim sa jak najebana a je mi na vracanie, boli ma brucho, takze zo mna nocny vtak ebude, aj teraz mi je divne a to je len 1 hodina v noci
Polroka po strednej som pracovala a kazdy treti tyzden som umierala, lebo boli nocne a ja sice som si dala 2 energetaky, ale aj tak som zaspavala, teda vlastne zaspala, drzala som v ruke kabel, ale zaroven som uz snivala ( myslim vazne, aj ked to vyznieva vselijako )
Takže nocna radsej nikdy viac, proste ani sexovat do rana nevydrzim... zabijak je to pre mna byt tak dlho hore
@tasha5 náááá, ako kedy. záleží od toho, či mám prachy alebo nie, ako dlho som sa neopila, s kým robím a či som sa náhodou zrovna nevrátila z nejakého výletu. a tak.
tak tie sezónne nepoznám. poznám iba takéto, keď musím striedať dennú a "nočnovečernú smenu" (tri do týždňa, že by bolo čo jesť) a zvládať chodiť popritom do školy
@tasha5 no hej bavilo, ale radsej cez den neico take robit, v noci neeeeee... vekom pride vydrz? neviem kedy by som mala byt schopna vydrzat byt hore, ked nie na vyske? student?
Inak desím sa detí, oni budú mrnčať a ja spať
Posledná vec je kruto pravdivá
Raz som tak zaspala u frajera v obývačke, ako on pracoval za pc, len som v polospánku počula niečo také, že ,,jáj aká si sexi... " proste mal chuť na sex a ja na to v polospánku ,,rob si čo chceš, ja spolupracovať nemienim, ja spím" a tak som teda mala sex v spánku ráno mu hovorím, že sa mi snívalo čosi a on na to, že nooo, šak to sa aj stalo
@tasha5 no ja som si myslela tiez, ze so, lebo som sa na strednej ucila skor vecer a tak, ale casom som zistila, ze rano sa naucim lepsie a viac, len je tam problem, ze ja rano tazko v stavam toto predsavzatie naucit sa vstavat mam uz niekolko rokov ...
Druha mladost? no tesim sa ...
no spat budem vediet, ze chcem ale budem to musiet kvoli nim prezit to hej
no bol asi dost nadrzany , hej hej, vlk syty a ja koza som zostala cela ... ale povedal mi potom, ze to bolo divne, ze som nespolupracovala proste, ze mu to chybalo a vsetko okolo toho
@tasha5 pretože... pretože v nočnej bola vždy sranda, navyše sme boli jediní vo fabrike, kto tam mával nočné, takže žiadne buzerácie od nadriadených no a proste TO čaro, ktoré tam bolo, to už je navždy preč a neviem ti ho opísať, lebo by si to musela zažiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a nocna inventura je pre mna praca, po ktorej idem domov este s vacsou energiou, s akou som tam siel ja to mam rad..
Ale hen takú brigádu nikdy.
ja som mal do race ist
ale nočné som už robila, len nie inventúry.. nadupaná energeťákom
aj keď som občas dosť trpela, ale to IBA preto, lebo si bol rýchlejší než ja
ale také piatkové smeny, keď je ešte o bar nižšie karaoke, tak to som rada, ak nezaspím cestou na nočný spoj.
ale my to robíme tak, že sa počas práce opíjame, inak by sme to tam fakt nedávali
len myslela som tie ine nocne , sezonne, ale aspon viem
Polroka po strednej som pracovala a kazdy treti tyzden som umierala, lebo boli nocne a ja sice som si dala 2 energetaky, ale aj tak som zaspavala, teda vlastne zaspala, drzala som v ruke kabel, ale zaroven som uz snivala ( myslim vazne, aj ked to vyznieva vselijako )
Takže nocna radsej nikdy viac, proste ani sexovat do rana nevydrzim... zabijak je to pre mna byt tak dlho hore
tak tie sezónne nepoznám. poznám iba takéto, keď musím striedať dennú a "nočnovečernú smenu" (tri do týždňa, že by bolo čo jesť) a zvládať chodiť popritom do školy
@griet nj, zalezi od okolnosti, poznam, ale tak vzdy moze byt horsie asi plati vzdy.
ale super ze mas, jedna z tych , stastnejsich, a neverila by si ale mono by som sj vymenila
@assasins uznavam , to bol blb, ale inde uz by to bolo ine, proste nahoda
Inak desím sa detí, oni budú mrnčať a ja spať
Posledná vec je kruto pravdivá
Raz som tak zaspala u frajera v obývačke, ako on pracoval za pc, len som v polospánku počula niečo také, že ,,jáj aká si sexi... " proste mal chuť na sex a ja na to v polospánku ,,rob si čo chceš, ja spolupracovať nemienim, ja spím" a tak som teda mala sex v spánku ráno mu hovorím, že sa mi snívalo čosi a on na to, že nooo, šak to sa aj stalo
A ked tiew budu, to uz das, ani nebudes vediet ze chces spat
hej perla na zaver : no ked mu to nevadilo aj vlk bol syty aj koza cela vsak co
Druha mladost? no tesim sa ...
no spat budem vediet, ze chcem ale budem to musiet kvoli nim prezit to hej
no bol asi dost nadrzany , hej hej, vlk syty a ja koza som zostala cela ... ale povedal mi potom, ze to bolo divne, ze som nespolupracovala proste, ze mu to chybalo a vsetko okolo toho
No tes sa, aj ja sa tesim, a to doslova !
Vsetko maminksovske stAstie ti to vynahradi
Ved aby sa to este pacilo, by bolo divne ale skusenost ako z vtipov
ja nemam az taky problem dodrzat niektore novorocne predsavzatia
tesis? ok
ze stastieeeeeeeee
asi tak kazda skusenost sa rata predsa
je to super bude fun na stare kolena reumaticke
no hej, zas dalsia odskrtnuta aj ked v tvojom pripade .....