Stava sa vam niekedy ze vas uprostred noci ked nemozte spat a len tak sa bezducho prehadzujete na posteli zasiahne prud myslienok a jednoducho mate pocit ze ich musite zapisat?Vytvorili ste tak napriklad uz nejaku poviedku alebo pribeh, alebo proste ste l
ja večer keď ešte nespím ale počúvam rádio, tak dostanem tie najlepšie myšlienky z celého dňa, ale nezapisujem si ich, ale práve vtedy mi napádajú super nápady a články.. keď si na nich niekedy spomeniem, rozprávam o nich ostatným cez skype
ano presne presne tto sami stavaa casto! ze nieco vymyslim super vnoci a fest si hovorim ze si to budem pametat rano a vstanem a proste ako keby sa mi to vygumovalo chapete! CELE ZLE! :/
Nemavam teraz problemy so spankom. A ked mavam tak je to ked spim u babky, lebo ona tam ma manzelsku postel ale so strasne makkym matracom a moc napratanym vankusom, vzdy sa tam prehadzujem a krutim do pohodlia, az ma rano boli vsetko, ale to niekedy aj doma.
Ale aj ked nejdem spat tak ma nenapadaju nejak super napady alebo poviedky, to iba ked sa kupem alebo hulim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale nezvykla som si ho zapísať hneď vtedy, počkám do rána a poviem si - ak bol taký dobrý, určite si ho zapamätám
Ale aj ked nejdem spat tak ma nenapadaju nejak super napady alebo poviedky, to iba ked sa kupem alebo hulim