praktizujete nočné jedenie? a čo jedávate takto v noci? ja práve šrotujem šunku, žemličku a iné dobroty...a vy? čo v noci jete najčastejšie? či sa držíte keď máte v noci hlad? priznajte sa!
jak kedy, a ked mam extremne krce v takychto hodinach cca kaslem na to, a rano este horsie su .. ale tak napijem sa mlieka, a ked je nieco male tak t keksicok abo pod.
nie... keby som ešte aj v noci jedla (ako keby som cez deň niekedy jedla) tak som už 8x tak veľká ako som teraz... a môže mi byť od hladu zle aj neviem čo, no nenajem sa
hocikedy,hocico,cas nerozhoduje o tom co budem jest
dakedy co som doma byval hore do rana pri pc,tak som ale od vecera jedol aj 3x kelovy privarok do rana,medzitym par rohlikov so sunkou ci pastetou,jogurty,este rano o piatej som si dal chleba so slaninou na ranajky,kakao,a tak....
Fuuu keď príde hlad tak je to jedno koľko je hodín a čo je v chladničke, mäso, mastné-nemastné, tlačenka, párky, slanina, dnes v noci som si robil rybie prsty s hranolkami
nic v zlom ale co sa neviete ovladat??ja ak sa v noci zobudim a som hladna,kaslem na to a idem spat.....nehovorim ze niekedy nemam chut len tak si nieco dat,ale potlacim to......
ako kedy, snazim sa to obmedzovat ale povacsine po siedmej uz nejem (snazim sa, nie vzdy sa podari), iba pijem tekuty chlieb (co neni moc vyhra bo aj z toho sa pribera)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale momentálne robim nieco uplne opacneho charakteru
dakedy co som doma byval hore do rana pri pc,tak som ale od vecera jedol aj 3x kelovy privarok do rana,medzitym par rohlikov so sunkou ci pastetou,jogurty,este rano o piatej som si dal chleba so slaninou na ranajky,kakao,a tak....
P.S.: Nepriberám
a čo? to závisí od toho, nakoľko som ešte schopná prípravy, ale prevažne nejaký ten chips, keks prinajlepšom si zohrejem polievku
počkajte akí budete bachratí
a pokiaľ sedím do noci pri televizi, abo PC, tak vyžieram a vyžieram... je jedno čo, sladké slané, všetko dokopy, ako kobylka