Aj vám sa stáva, že v noci vám z ničoho nič prepne, čím ďalej, tým je to horšie a ani nechápete, čo to vlastne píšete a je vám jedno, že vás druhí majú za debilka alebo si vážne myslia, že ste naťahaní?
ja som prepaty furtaj ale zase dovolim si tvrdit, ze tak na 7/8 chapem veci, ktore bud pisem alebo rozpravam. druhi ma mozu mat za debilka aj bez toho aby mi v noci jebalo a natahany, to by som kludne podstupil teraz.
@spiralfaust toto sa stáva aj mne :d jednoducho mi totálne normálne vec príde strašne smiešna, ale to mi asi z puberty práši :d a potom ešte mávam aj nočné chvíľky debility a vtedy mením hlasy a texty hercov napr. alebo nejaké dvoj zmysli nájdem a tým rozosmejem všetkých v okolí :d občas je to dobre a občas bohužiaľ už neviem kedy prestať ale v mojom okolí ma všetci berú s nadhľadom lebo ja som tá Praštená, Divná a tak :d
minule som už spala, ale som bola ešte hore a pamätám sa, že som v nejakom fore reagovala na @kofolavsrdci ale nevedela som čo píšem, už som bola mimo...na druhý deň som videla, že som tam napísala niečo nezrozumiteľné
toto poznám presne dakedy tak o polnoci alebo tak do jednej mam taky stáv... alebo v robote ked uz totálne nevládzem ku koncu tak som taká že sa už len smejem, všetko mi je smiešne, ledva stojím na nohách....
Čím viac hodín je tým viac mi šibe.. ak som v spoločnosti. Potom je druhá možnosť, že som unavená a to mi je úplne putna, čo píšem a čo si ľudia myslia..
stále vždy mi v noci začína byť tak neskutočne vtipne... ale čo je horšie potom sa mi snívajú divné sny, nikdy neviem čo je pravda a čo nie a potom chodím sa dejú sitácie ako: "Zuzka, ideme na pivo?" a ja na to že veď sme boli včera (pritom sme samozrejme neboli, lebo som celú noc mala doma monológy..).. áno, vtedy to už začína byť trošku psycho
mne prepína i počas dňa
" nech si hovorí kto chce, každý hovorí čo chce,
ja si robím čo chcem a zvykol som si mať v p...,
jak sa na to pozerajú druhí "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
asi to bude tak ako hovorí
@asceticjunkie
" nech si hovorí kto chce, každý hovorí čo chce,
ja si robím čo chcem a zvykol som si mať v p...,
jak sa na to pozerajú druhí "