nosila som aj fixný aj tento nočný. No skôr ten fixný mi zuby pekne vyrovnal, ten nočný som buď nenosila alebo som ho ráno našla niekde v posteli vypľutý a ak niekto ten nočný nenosí pravidelne, tak sa zuby akoby "posunú" a ochvíľu už nesedí tak,ako by mal, takže aj toto je taká nevýhoda...
paneboze , nocny strojcek je jedna blbost , pomohlo mi to len naozaj trochu a mal som ho 2 roky , 2 roky bolenia zubov , 2 roky nespatia , uplna HROZA ..
nočný som v kuse vyplúvala, okrem toho som to s ním po čase vzdala lebo mi to neskutočne vadilo...nasledoval fixný, ktorý som nosila rok a nadávala som jak sirota, boleli ma zuby, hlava, všetci sa mi kvôli tomu smiali (bola som také škaredé káčatko a strojček to len umocnil) ale po jeho "sňatí" som bola fakt príjemne prekvapená
Ja som nosila najprv 5 rokov nocny, potom 2 roky fixny a teraz zase nosim nocny. Zuby rovne mam, ale ten nocny musis fakt nosit, ak ti ho daju a potom ti pomoze. Inak ti budu trcat zuby dopredu, ako mne.
Ja som mala nočný a nenosila som ho ani zďaleka pravidelne, ale vyrovnal mi jeden zub, ktorý som mala uplne odveci vzadu Potom som ho postupne už vobec nenosila, takmi dali fixny a ten mi za pol roka všetky zuby vyrovnal
Doteraz nosím nočný,pretože sa bojím,že sa mi zuby vrátia do pôvodného stavu. A nakoľko mi osmičky tlačia na ostatné zuby,je otázne,či potom ako vyrastú budem mať dosť miesta pre všetky zuby a nebudú sa kriviť dalej. Ale zatiaľ sa nemôžem sťažovať,zúbky mám pekné rovné
nočný si ani nedávaj! radšej rovno ten fixný, bude to omnoho lepšie a efektívnejšie ..
mala som 2 roky nočný a hovno mi to pomohlo kedže som ho ráno našla pod postelou a ked som ho aj našla v ústach tak vždy ma ráno zuby boleli a nemohla som jesť .. a aj tak sa potom vrátili do normálneho stavu ako boli pred tým
takže som si pred 3 mesiacmi dala fixný a som spoko sice na začiatku zuby boleli ale to iba prvych par dni a odvtedy pohoda .. aj som sa toho bála že ho nechcem preboha v 17-tich, ale každý mi ho aj chváli a luďom sa to celkom páči
Mala som skoro tri roky fixný a teraz mám nočný Bolo to veľa bolesti,nádavania a podobne,ale keď som videla svoje konečne rovné zuby bez strojčeka neľutovala som Nočný nosím druhý mesiac a už som si zvykla Určite ho v noci nosiť budem istota a zase mi to až tak nevadí
2 a pol roka som mal fixný..ku koncu čo som ho mal asi 2 mesiace mi poriadne nedržal vďaka odBornej práci tej "strojčekárky" a zub ktorý som nemal vôbec krivý sa mi brutálne posunul, tak dopredu...teraz mám nočný a ten zub čo mi vytŕčal sa mi len kýve ked je rovný ale po hodinke sa zase vráti do stavu ked je krivý také peniaze a dobrý zub mi to zničilo (
Ja som ho nosila a mylsim si ze je to totalna blbost pretoze v kuse som ho nasla rano niekde na zaclone alebo na posteli proste vsade len nie v ustach mam teraz fixny a je ovela ale ovela lepši ja by som si ten nocny uz nikdy nedala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Áno nočný pomáha, ale keď ho budeš vkuse vypľúvať tak ti bude na dve veci. Mne už zuby vyrovnal, teraz len dorovnať predkus. Ale sakra dlho to trvá
mala som 2 roky nočný a hovno mi to pomohlo kedže som ho ráno našla pod postelou a ked som ho aj našla v ústach tak vždy ma ráno zuby boleli a nemohla som jesť .. a aj tak sa potom vrátili do normálneho stavu ako boli pred tým
takže som si pred 3 mesiacmi dala fixný a som spoko sice na začiatku zuby boleli ale to iba prvych par dni a odvtedy pohoda .. aj som sa toho bála že ho nechcem preboha v 17-tich, ale každý mi ho aj chváli a luďom sa to celkom páči