zdravím vás všetkých, rád by som sa s kamaratmi vybral na lacnu dovolenku a tak Bulharsko prišlo ako dobra alternativa. Chcem sa spytať kto tam už bol, ako to tam chodi s nočnym životom, či stretneme niake discoteky, pravdaze žienky ( ved vieme ako to
@dominges19 ja s rodinou som bol v Primorsku bolo to tam super,čo sa týka nočného života,tak každých 5 metrov iná hudba a diskotéka =D ,jediné miesto,kde si môžem povedať,že som na dovolenke.Boli sme ubytovaný v hoteli Spektra Palace(tak neako sa volal ten hotel) a odtiaľ bolo kúsok k reštauráciam,moru a k timto ,,podnikom´´.Nadmierou spokojný.AK chceš vedieť viac napíš do TS,môžem ti poslať aj neaké fotky,aby si mal predstavu o čom hovorím,ak chceš. =D
no ja som bol v slnecnom pobrezi a je tam proste vsetko najlepsia diskoteka vstup sice stoji 50€ dostanes naromok a pijes a lejes do seba co ti raci je tam super urcite lepsie ako chorvatsko , tam sa zije 24 hodin denne
My tam chodíme každý rok, už 8x ideme. Konkrétne Obzor. Je to malé mestečko, ale je tam všetko. Najväčšia diskotéka v BG, párty na pláži a akcie na amfiteátroch, vystúpenia na námestí, zábavný park Bulharsko je možno chudobná krajina, ale dovolenku tam máš lacnú a užiješ si kvalitne. Nikdy nám tam nič nechýbalo! Plus ešte vždy máme obrovské vlny...
Čavte, urobíme Vám ponuku podľa predstáv a na stránke nájdete vždy aj nejakú dobrú cenovú ponuku - prípadne - stačí napísať
Zabezpečíme výlety, vezmeme Vás tam, kde to žije..podľa požiadaviek. Prečo ísť s nami?? Nie sme CK, auto máme stále k dispozícii, môžeme Vás odviezť kam koľvek a kedy koľvek, nebudete závislí len na blízkom okolí, alebo na miestnej doprave.
Mrkni na: www.facebook.com/bulharsko.dovolenka
Pre tých, čo sa vedia veľmi rýchlo rozhodovať
Ideme od 2.9. - 9.9. 2012 do Tsareva - mestečka na juhu Bulharska.
Cena pôvodná - 365 - teraz je 290 Eur je za obojsmernú dopravu, ubytko v peknom rodinnom hoteli, pobytovú taxu, energie a služby hotela.
Máme ešte 4 voľné miesta v aute. Na cestu ako doklad stačí Občiansky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Vyhnite sa napr. Carevu, Pomoriu a iným malým (a kľudným) strediskám
to aký podnik, omg?
že v tej lokalite si vyberaj. konkrétne v tom štvorci na mape
Zabezpečíme výlety, vezmeme Vás tam, kde to žije..podľa požiadaviek. Prečo ísť s nami?? Nie sme CK, auto máme stále k dispozícii, môžeme Vás odviezť kam koľvek a kedy koľvek, nebudete závislí len na blízkom okolí, alebo na miestnej doprave.
Mrkni na: www.facebook.com/bulharsko.dovolenka
Pre tých, čo sa vedia veľmi rýchlo rozhodovať
Ideme od 2.9. - 9.9. 2012 do Tsareva - mestečka na juhu Bulharska.
Cena pôvodná - 365 - teraz je 290 Eur je za obojsmernú dopravu, ubytko v peknom rodinnom hoteli, pobytovú taxu, energie a služby hotela.
Máme ešte 4 voľné miesta v aute. Na cestu ako doklad stačí Občiansky.
Pridá sa niekto?