tú modu čo ideteraz (u muyov ) nepochopím si najebať nohavice do topánok...
nwm či to nerobili za zlatej ery komunizu ženske na diskotekach.... minule som v krcme videl jedneho krasavca co od pasa dole tak vypadal aj v tych cizmach peknych
podľa strihu nohavíc a druhu topánok, napríklad ak mám úzke rifle a čižmy, tak samozrejme mám nohavice v topánkach, ale väčšinou nosím normálne na topánkach
nosím iba skinny jeans a legíny, čiže na topánke nehrozí, ale zase jediné topánky, ktoré dosahujú výškou nad koniec nohavíc, sú čižmy, a to si moc neviem predstaviť mať na čižmu natiahnuté gate
vlastne neviem, načo som otvorila túto anketu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nwm či to nerobili za zlatej ery komunizu ženske na diskotekach.... minule som v krcme videl jedneho krasavca co od pasa dole tak vypadal aj v tych cizmach peknych
ak mám kanady, tak si ich dávam do kanad..
a taká anketa už tu bola
každopádne mi je na grc z tých jebkov čo tak nosia nosia nohavice zajebane v botaskach..
dávam si niekedy z rôznych dôvodov, napr. vyššie alebo preto, že sa menej špiní aošúcha ten spodný okraj riflí
vlastne neviem, načo som otvorila túto anketu