a mám takú otázočku na vás lebo veľmi nepohodlne sa mi píše na qwerty klávesnici hlavne na výšku uvítal by som T9 klavesnicu a tak sa Vás chcem spýtať či sa dá niekde stiahnuť alebo nastaviť lebo hlavná vec a najv
@lucina223 no sak tak inde sa to ani prepnut neda...prepina sa to priamo ked pises btw ja som si zmenil jazyk pisania na eng a vtedy zmiznu slovenske znaky a tym padom sa vsetky tlacitka roztiahnu a uz sa da tak pisat lepsie aj tak pisem bez diakritiky takze...
@lucina223 tuto nemam...slaby fotak, stary tft display, a ma sice gigovy procak ale bez podpory grafickej karty...momentalne mam nokiu N8 a chcel som ju vymenit za samsung galaxy note ale asi tak nespravim cakam do vianoc na nokiu s windows phone 8...
@tomtoylc moja 500vka nie je prvá Nokia u ktorej som to zbadala,otec mal E52 a tiež mu po 2 mesiacoch odišiel mikrofón(tj musel telefonovať so slúchadlami alebo handsfree)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Neboj, dobré knihy sú podstatne dlhšie, takže zas tak veľa času ti žiaden manuál k obyčajnému mobilu nezaberie.
btw-ak máš túto Nokiu,nemáš problémy s mikrofónom?
...jedine že by ho používal v prašnom prostredí alebo kde sú železné piliny / prach