Ste spokojní s nomináciou hráčov na tohtoročné majstrovstvá? Kto podľa vás mal alebo nemal ísť? Ste spokojní s doterajšími výkonmi našich hráčov v príprave? Ako veľkú fanúšičku hokeja ma zaujíma či má niekto rovnaký názor ako ja
inak rovnaké fórum som už dnes zakladala.. ale tak odpoviem teda keď sa pýtaš ..nemal ísť hlavne Mihálik & Bartek, nemajú tam čo robiť, namiesto nich napr. taký Sýkora mohol ale vem to čert..s výkonmi z prípravných zápasov som spokojná nebola (Bielorusko & Nórsko - zápasy ako z I. ligy) až na dva české zápasy ktoré vyhrali..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a najviac ma serie, že 15. - 19. som preč a nebudem môcť kukať
inak rovnaké fórum som už dnes zakladala.. ale tak odpoviem teda keď sa pýtaš ..nemal ísť hlavne Mihálik & Bartek, nemajú tam čo robiť, namiesto nich napr. taký Sýkora mohol ale vem to čert..s výkonmi z prípravných zápasov som spokojná nebola (Bielorusko & Nórsko - zápasy ako z I. ligy) až na dva české zápasy ktoré vyhrali..
Mihálik hmm myslím, že Vlado je dosť kvalitný obranca a skutočne si zaslúži tam byť môj názor...