piracetam, aniracetam, oxiracetam, pramiracetam, pyritinol, meklofenoxát, klometiazol ... u nás najdostupnejší Nootropil a Lucetam, majú pozitívny vplyv na reologické vlastnosti krvi a tým zvyšujú prietok krvi mozgovými cievami, majú pozitívny vplyv na metabolizmus mozgu, zvyšujú jeho glukózový metabolizmus a zvyšujú syntézu proteínov aj nukleových kyselín, vychytávajú voľné radikály ... znie to super však ? len nemaj veľké oči ... ak to budeš brať mesiac, môžeš mať lepšiu schopnosť koncentrácie, výdrž v učení a lepšiu vštiepiteľnosť pri vytváraní pamäťovej stopy ... teoreticky ... len ber ohľad na to, že tieto lieky sú modelované pre osoby staršie, so zhoršenými kognitívnymi funkciami, s nižšou aktivitou mozgového metabolizmu a väčšou hladinou voľných radikálov ... čo ty asi (ak nie si 60tnik s aterosklerózou) nie si ... tak len to nepapaj navečer a nemaj veľké oči
jedine Piracetam, občas (minimálne placebovo) funguje, ale myslím že mi už narobil celkom slušné nervozity a divné stavy párkrát, tak k nemu papám ukľudňovacie bylinkové veci alebo čajíky
a máš doplňovať tie omegy nejaké čo sú v rybách a listovku tuším, takže rovno z lekárne do potravín po tuniaka a šalát
@veryhappyhippo mám enem 800vky, a to sa má 3x denne, ale ja ich papám buď vôbec alebo nárazovo, a akurát kukám že mám posledné 4 - buď ich neviem nájsť alebo sa práve neučím alebo som práve veľmi zúfalá z učenia tak si jebnem viacej a potom som zúfalá a ešte aj brutálne nervózna k tomu
no 1200mg sa uziva 2x denne cize rano a naobed lebo vecer by bol problem so zaspanim
napisem vam skusenost mojho spoluziaka, tusim bral nootropil a ked prisiel na statnice tak bol z tych liekov tak mimo ze ani nevedel kde je, co tam robi, normalne sme ho museli aj do miestnosti doniest - nevedel nic o sebe, tak aj statnice dopadli, ale tazko riect kolko si tych tabliet dal
Ahoj,
po studiu Biofyziky, jsem se s kolegou rozhodl na trh přinést přípravky pod názvem IQ drug. Při studiu jsem viděl, jak lidé dokáží být dezinformovaní o produktech, které nakupují a proto chceme nejen dodávat nové účinné nootropika, ale také seznamovat společnost o jejich účincích a kombinacích pomocí blogu.
Pokud se o "nootropika; smart drugs; kognitivní zesilovače" zajímáte, přikládám několik odkazů.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Piracetam je fajn, nič prevratné na štýle Limitless (taký je vraj Ritalin ), ale fajn.
a máš doplňovať tie omegy nejaké čo sú v rybách a listovku tuším, takže rovno z lekárne do potravín po tuniaka a šalát
napisem vam skusenost mojho spoluziaka, tusim bral nootropil a ked prisiel na statnice tak bol z tych liekov tak mimo ze ani nevedel kde je, co tam robi, normalne sme ho museli aj do miestnosti doniest - nevedel nic o sebe, tak aj statnice dopadli, ale tazko riect kolko si tych tabliet dal
Dúfam, že si to nemyslela vážne. Tvoja prvá veta.
po studiu Biofyziky, jsem se s kolegou rozhodl na trh přinést přípravky pod názvem IQ drug. Při studiu jsem viděl, jak lidé dokáží být dezinformovaní o produktech, které nakupují a proto chceme nejen dodávat nové účinné nootropika, ale také seznamovat společnost o jejich účincích a kombinacích pomocí blogu.
Pokud se o "nootropika; smart drugs; kognitivní zesilovače" zajímáte, přikládám několik odkazů.
www.posilenimozku.cz
www.iqdrug.cz
www.facebook.com/iqdrug
www.instagram.com/iqdrug
Pěkný zbytek dne a popřípadě i čtení přeje
Denis