nechcem byt modelka nemam na to vysku, tvar ani nic ako je to tazke povolanie podla mna. cely den stat pred objektivom, alebo skusat vo vysokych podpatkoch (myslim, uz tie lepsie modelky, nie nejake cajocky, co si MYSLIA, ze su...) ale racej sa budem venovat skole, ako hentomu...
Modelka? hehe nie diky som si zazila ked som mala stihlu postavu a teraz ked vdaka chorobe vyzeram ako taky mensi hrosik sa citim paradoxne s nervami lepsie nestresujem sa kolko toho zjem, kolko ma co kalorii, neriesim co si kto o mne mysli, zmenilo mi to zivot k lepsiemu. Tazko uveritelne, ale je to tak samozrejme by som z hladiska estetiky rada mala svoje kila naspat, ale povahu by som si zase rada nechala Ale zas takto nikdy nezapadam do sedeho priemeru
@9 s takou výškou je nás viac... ja mám o 3 cenťáky viac... ale modelkou by som nechcela byť ani keby som mala 175 sú oveľa lepšie spôsoby ako sa zničiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ak pod tym myslis vychrnuta tak ze mi jevydno kazdy klb a prinajmensom pohybe sa cela trasem setko ma boli a vyzaram jak mrtvola tak potom ee
a ty uz vies co si tak ti to tu nebudem uz zas pripominat :